نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت شماره ردیف در quick Report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behnam_dr
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    40
    پست
    133

    Question ساخت شماره ردیف در quick Report

    سلام دوستان من برای ساخت شماره ردیف یک qrlabel داخل qrsubdetails به صفحه آوردم و یه متغیر به نام radif به صورت public تعریف کردم .و در رویدادهای مربوط به شکل زیر عمل کردم
    procedure TForm23.QRLabel22Print(sender: TObject; var Value: string);
    begin
    Value:=currtostr(radif);
    end;

    procedure TForm23.QRSubDetail1BeforePrint(Sender: TQRCustomBand;
    var PrintBand: Boolean);
    begin
    radif:=radif+1;
    end;

    حالا مشکل اینه که توی سیستم گزارش که میگیرم هیچ مشکلی نیست و همه ش ردیف ها پشت سر هم اومده اما روی کاغذ چاپ شده از آخرین شماره ردیف به بعد چاپ میکنه . علت چیست؟ ضمنا با چاپگرهای مختلف تست گرفتم. (خواهش میکنم اگر کسی میدونه اعلام نظر کنه )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnam_dr
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    40
    پست
    133

    نقل قول: ساخت شماره ردیف در quick Report

    پاسخ سوال که پیدا نشد اما یه راه حل بهتر که متوجه شدم میزارم که دوستان هم استفاده کنند/
    یه QRLabel داخل QRSubDetail بگذارید و در رویداد beforeprint ساب دیتیل کد زیر رو قرار بدهید./
    QRLabel1X.Caption:= currToStr(DataModuleX.ADOQueryX.RecNo);

    امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: ساخت شماره ردیف در quick Report

    شماره سطر که خود دلفی داره

    rbDetail
    در
    QRSysData

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behnam_dr
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    40
    پست
    133

    نقل قول: ساخت شماره ردیف در quick Report

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    شماره سطر که خود دلفی داره

    rbDetail
    در
    QRSysData
    بله موافقم اما متاسفانه اون عمل نمیکنه...

  5. #5

    نقل قول: ساخت شماره ردیف در quick Report

    در قسمت DetailBand از تب Qreport يك کامپوننت از نوع QRexpr قرار دهید و درقسمت Exprssion آن دستور (Sum(1 را بنویسید . در هنگام اجرای برنامه شماره ردیف زده خواهد شد و هركجا كه بخواهيد مقدار آن را صفر کنید دستور QRexpr.Reset را بنويسيد .

  6. #6

    نقل قول: ساخت شماره ردیف در quick Report

    خیلی ممنون . استفاده کردم از راهنمای جنابعالی .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •