صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 49

نام تاپیک: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

  1. #1

    Red face معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام

    این پست و کل تاپیک آپدیت شد (1397/9/3)

    من بعد چند سالي كار كردن با گزارش سازهاي مختلف به اين نتايج رسيدم البته تنها موارد مهمتر رو ذكر كردم

    1 - Microsoft Office Access Report :
    راحت و سريع
    امكانات نسبتا خوب
    معايب :
    بهم ريختن سايز كاغذ در صورتي كه پرينتر نصب نباشد يا تغيير كند
    نياز به نصب روي سيستم مشتري
    فقط قابليت كار با بانك اكسس
    معمولا خيلي جالب نيست از اكسس براي نمايش گزارش استفاده بشه

    2 - Crystal Report :
    قدرتمند،
    امكانات خوب
    شناخته شده و آنقدر خوب هست كه همراه ويژوال استوديو ارائه شده
    معايب :
    بهم ريختن سايز كاغذ در صورتي كه پرينتر نصب نباشد يا تغيير كند
    حجم بالا
    مشكل در ساخت فايل نصاب

    3 - Active Report :
    ساده و سريع
    با انعطاف پذيري بالا
    قابليت كد نويسي خوب
    داراي محيط طراحي براي كاربر نهايي
    معايب :
    بهم ريختن سايز كاغذ در صورتي كه پرينتر نصب نباشد يا تغيير كند
    با پشتيباني زبان فارسي كمي مشكل دارد
    امکانات زیادی ندارد

    4 - Stimul Report :
    كپي شده از روي فست ريپورت با سرعت كمتر و كمي تغييرات
    امکانات فراوان
    نسخه رايگان
    معايب :
    سرعت پايين
    نیاز به دات نت فریمورک در نسخه های جدید

    5 - Fast Report :
    قابل استفاده براي برنامه نويسان Visual Basic 6, .NET, Delphi / C++‎‎ Builder
    فوق العاده قدرتمند با امكانات فراوان
    كاملا انعطاف پذير
    گزارش گيري با سرعت بسيار بالا
    قابليت ايجاد گزارشات چند صفحه اي كه هر صفحه طراحي متفاوتي دارد (مثلا درج صفحه اول شامل بسم ا... و معرفي و ... و سپس شروع گزارش اصلي)
    قابليت ايجاد گزارشات چند ستوني
    قابليت نمايش ركوردها به ترتيب به صورت ستوني و نه سطري
    قابليت ايجاد بي نهايت سر صفحه و پا صفحه
    قابليت اتصال يك صفحه از گزارش به چندين كنترل بانك اطلاعاتي (ADO) و نمايش اطلاعات از جداول مختلف در قسمتهاي مختلف صفحه
    پشتيباني از انواع مختلف بانكهاي اطلاعاتي به صورت همزمان
    قابليت ايجاد فرمهاي ويندوزي در فايل گزارش با توجه به برنامه نويسي شما كار خاصي انجام دهد يا موارد خاصي را گزارش بگيرد
    قابليت درج باركد، چارت فوق العاده قدرتمند، شيء RichText، زير گزارش و ...
    قابليت انكريپت كردن فايل گزارش تا كسي نتواند حتي با داشتن Fast Report گزارشات شما را دستكاري نمايد
    قابليت كد نويسي بسيار پيشرفته در محيط برنامه‌نويسي شما (ايجاد، ويرايش، حذف، مقداردهي اشياء و انجام كليه كارهايي كه در محيط طراحي مي‌توان انجام داد)
    قابليت كد نويسي به 4 زبان در داخل خود فايل گزارش با امكان كنترل Event هاي هر شيء به صورت جداگانه
    قابليت نمايش يك شيء ولي عدم چاپ آن (براي كارهايي مثل نرم افزار چاپ چك خيلي بدرد مي خوره)
    داراي محيط طراحي كاربر
    پشتيباني كامل از زبان فارسي توسط شركت اصلي
    پشتيباني فني شركت توليد كننده بسيار قدرتمند (من خودم چند مورد رو درخواست دادم و اونها برام اضافه كردن)
    چند سالي هست كه دارمش و همچنان آپديتهاش رو به صورت رايگان دريافت مي كنم
    نصب ساده (فقط يك فايل در بسته ستاپ مورد نياز است)
    سايز برنامه نصاب نهايتا 12.5 مگابايت !!!!!!

    معايب :
    دیگه برای vb6 آپدیت نمیشه ولی امکاناتش اینقدر زیاده که تا حالا (سال 1397) هیچ کم و کاستی توش نداشتم و تو پروژه های کاملا حرفه ای استفاده شده.

    با استفاده كلا مشكلاتم با گزارش حل شد و هر روز هم چيزهاي خوب و جديدي توش كشف مي‌كنم

    اينم چند نمونه از گزارشاتي كه خودم ساختم :

    0.jpg
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 03 آذر 1397 در 08:27 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  2. #2

    Red face نقل قول: معرفي يك نرم افزار گزارشگيري قدرتمند

    سلام

    اينم چند تا ديگه

    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: معرفي يك نرم افزار گزارشگيري قدرتمند

    سلام آقا حامد
    واقعا مقایسه تون عالی بود
    نمونه گزارش های رو که هم گزاشتید خیلی قشنگه
    ولی چند تا سوال داشتم در مورد استفاده از این نرم افزار
    1- کامپونت های این برنامه با ویندوز های 7 و ویستا مشکل نداره؟
    2- آیا بانک رو که از روش گزارش تهیه کردم رو میشه داخل برنامه آدرس دهی کرد؟( بانک نرم افزار من در یک مکان ثابت نیست)
    3- آیا شما می تونید ما رو در استفاده از این برنامه راهنمایی کنید یا اینکه راهنمایی این نرم افزار داخل نت پیدا میشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله ali reza mansoori 2 : چهارشنبه 12 مرداد 1390 در 20:18 عصر

  4. #4

    نقل قول: معرفي يك نرم افزار گزارشگيري قدرتمند

    سلام

    1 - هيچ مشكلي با هيچ ويندوزي نداره
    2 - بله ميشه آدرس دهي كرد
    3 - خودش کلی نمونه مثال داره
    اينم سايت اصلي
    http://www.fast-report.com/en/produc...rt-studio.html
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 15 مرداد 1394 در 11:47 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار akbarg64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    418
    سلام
    بسیار عالی بود
    کدومشون با اکتیو ریپورت بود ؟
    میشه نمونه سورس با اکتیو ریپورت بزارین یا نحوه ست کردن اونو توضیح بدین ؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 15 مرداد 1394 در 11:49 صبح

  6. #6
    سلام

    اين مثالها همشون با فست ريپورت هست
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 15 مرداد 1394 در 11:54 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    منم با راهنمایی و کمک vbhamed گل از این برنامه استفاده میکنم محشره

  8. #8

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    دوستان کاش راهنمایی هم براش می زاشتید.مثالهای خودشو متوجه نمیشم

  9. #9

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    خيلی خوب بود! لطف می کنيد لينک دانلود يا فايل زيپ شده Fast Report را بگذاريد که ما هم نصب کنيم و دعاگو باشيم!

  10. #10

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    از سایت راسخون بگیرید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
    فقط 2 تا سوال دارم:
    1- از fast report میشه توسی شارپ هم مثل vb استفاده کرد؟ یعنی تمام امکاناتش رو داره؟
    2- اگر کاربر نهایی میتونه فرم طراحی گزارش تغییر بده یعنی میتونه سربرگ گرازشم عوض کنه مثلا تو نمونه هایی که فرستادین اسم شرکت تغییر بده؟

  12. #12

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    برای #C می‌تونید از FastReport.NET استفاده کنید که امکاناتش از نسخه Com/Activex هم بیشتره
    کاربر نهایی اگر شما بخواین امکان دسترسی به طراحی رو داره و اگر نخواین نه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  13. #13
    سلام

    در فست ریپورت تفاوت qrytable با qrydetails؟ و امکانش هست کوئری و پایگاه داده (اس کیو ال) بصورت متغیر بهش داد پویا باشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 18 آذر 1394 در 09:22 صبح

  14. #14

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    این دو مورد رو دقیقا کجاش دیدین ؟
    مورد دوم هم بله امکانپذیره چون اون هم Ado داره و میشه ConnectioString رو ست کرد.
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  15. #15

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    زمانی ساخت گزارش دو ویزارد میاد new Table Wizard و new query wizard این دو گزینه هستش تفاوتشون در چی هست؟
    وقتی متن یک فیلد طولانی هست چطوری میشه بره خط دوم بجای افزایش عرضی؟

  16. #16

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام

    این موارد خیلی چیز خاصی نیست و همون معنی جدول و کوئری تو بانک رو میده یعنی گزارش رو مستقیما از یک چدول بخونید یا اینکه با یک دستور Sql دیتا رو استخراج کنید

    در مورد دوم هم خاصیت Wordwrap اون فیلد باید True باشه که البته پیش فرضش هم همینه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  17. #17

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام این تصاویری که گذاشتید فرم گزارش گیریش بسیار زیبا درست شده اگر امکانش هست سورس این برنامه بزارید.
    برای وبی ۶ از کدوم نسخه فست ریپورت باید استفاده کرد؟

  18. #18

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    از نسخه 4.9.195 استفاده شده، البته نسخه های قبلیش هم امکانات مورد نظر رو دارن
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    487

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام

    چند تا مسئله و سوال مهم
    1- اکتیو ریپورت از RTL پشتیبانی نمی کند (حتما ذکر شود)
    2- کریستال ریپورت نسخه 8 به بعد RTL دارد (حتما ذکر شود)
    3- آیا فست ریپورت از RTL پشتیبانی می کند؟
    4- در Fast Repord با چه Syntax هایی می توان کد نوشت؟ (مثلا در کریستال با Syntax VB و C#‎ می توان کد نویسی کرد)
    5- آیا فایل گزارش را مانند کریستال ریپورت به صورت جداگانه تحویل می دهد یا مانند اکتیو ریپورت در داخل خود پروژه VB6?
    6-آیا از SubReport پشتیبانی می کند؟
    7- در کریستال ریپورت می توان برای ساب ریپورت از یک ریپورت دیگر استفاده کرد و یا در همان ریپورت ساب ریپورت را طراحی نمود (یعنی خروجی فقط یک فایل می شود) آیا فست ریپورت توانایی انجام این کار را دارد؟
    8- آیا فست ریپورت از Group Header/Footer مانند کریستال ریپورت پشتیبانی می کند؟
    9- آیا فست ریپورت قابلیت طراحی گزارشات داینامیک را دارد؟

    اگر معایبی رو در هنگام کار باهاش مشاهده فرمودید لطفا ذکر کنید تا بتونیم یه سبک سنگین کنیم ببینیم فست ریپورت بهتر جواب میده یا کریستال ریپورت؟

  20. #20

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام

    3 - بله فست ریپورت به صورت کامل از RightToLeft پشتیبانی می‌کنه

    4 - به چهار زبان اسکریپتی Basic, C, Pascal, JavaScript

    5 - فایل گزارش رو جدا میده اونم فایل xml متنی، یعنی بدون نیاز به خودش می‌تونی فایلش رو ایجاد کنی، یعنی آخر انعطاف پذیری، فایل خروجی رو هم جدا میده منظور فرمتی غیر از فرمتهای معمول pdf, jpg و ... که همه اینها رو هم داره

    6 - SubReport جزء کوچکترین کارهاشه

    7 - رجوع شود به مورد 6

    8 - هر چند تا که بخوای !

    9 - رجوع شود به مورد 5، ضمنا فست ریپورت به صورت کامل از داخل وی بی قابل کنترل هستش شبیه OLE که میشه باهاش آفیس و ... رو کنترل کرد و فایل ایجاد و ویرایش و Export و ... کرد

    سبک سنگین هم نمی‌خواد، باهاش که کار کنی تاسف میخوری چرا تا حالا وقتت رو روی بقیه هدر دادی.
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    487

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام،
    ممنون از پاسختون
    فقط یک سوال دیگه، آیا میشه از OCX های جانبی هم استفاده کردم؟
    من اوایل یا اکتیو ریپورت کار می کردم و بعد از آشنایی با کریستال ریپورت افسوس خوردم که چرا با اکتیو ریپورت کار می کردم
    با توجه به تجربه جنابعالی که برای بنده خیلی قابل احترام هست، حتما حالا هم باید همین اتفاق برای کریستال ریپورت بیافته
    حتما تو ایام عید نوروز سعی می کنم تمام جوانب این ابزار گزارش ساز پرقدرت رو بررسی کنم و همینچا بازخورد رو برای بقیه هم مطرح کنم.

    ممنون از اینکه مثل همیشه با صبر و تحمل پاسخ گوی سوالات بنده بودید
    سال نو پیشاپیش بر شما و خانواده محترمتان مبارک باشه

  22. #22

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    ocx که نه ولی OLE داره که به یه سری برنامه ها متصل میشه
    من خودم قبلا از ocx برای اکتیوریپورت استفاده کردم ولی تو این اصلا نیاز به این چیزها ندارید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  23. #23

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    آقا ممنون از راهنمایی های خوبتون
    من الان دارم از فست ریپورت 2016 به صورت تحت وب با asp.net استفاده می کنم و به یکسری مشکلات خوردم. ممنون می شوم جواب دهید. ممنونم

    به وسیله ابزار Wysiwyg به کاربر اجازه تایپ یک متن را دادم. همونطور که میدونید توی این ابزارها میشه متنی شبیه به ورد نوشت که خروجی آن یک متن html هست که من اونو درون دیتابیس ذخیره می کنم. حالا مشکلم در چاپش درون فست ریپورت هست که موقع چاپش یا متن ساده چاپ میکنه بدون در نظرگرفتن تگ های html مثه br و ... یا اینکه میاد بجای اعمال تگهای html موقع چاپ، تمام اون تگها را عینا نمایش می دهد. مثلا اینطوری :
    <div>hi</div>textline1<br/><div>textLine2</div>
    درحالی که خروجی را باید شبیه زیر نشان دهد:
    hi textline1
    textLine2

    توی استیمال ریپورت این مشکل را نداشتم!
    ممنون می شوم راهنمایی فرمایید.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    487

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام

    آقا حامد فکر کنم این ابزار ایراد داره
    تو سمپل های خودش یه نمونه داره به اسم VB6_UserDataSet_Demo
    که تو این مثال سعی کرده بدون اتصال به بانک اطلاعاتی یه سری اطلاعات رو در 20 ردیف تو گزارش چاپ کنه

    اما هیچ چیزی تو گزارش چاپ نمیشه

    دلیلشم اینه که به هیچکدوم از Event های شیء Dataset دسترسی نداریم

    ساده تر بگم هیچکدوم از این Event ها تو VB6 صدا زده نمیشن

    من دارم از نسخه 4.9.134 کرک شده استفاده می کنم

    برای شما هم همین ایراد وجود داره؟

  25. #25

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام

    ابزار ایرادی نداره اما این مورد یه مقدار به مسائل داخلی VB6 مربوط میشه، شما برنامه رو کامپایل کنید و سپس فایل Exe رو اجرا و تست کنید.
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    487

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    من نمونه پروژه رو کامپایل کردم و مشکل حل شد

    اما تو پروژه ای که دارم این مسئله برام شدیدا دردسر درست می کنه
    من نمی تونم یه پروژه بزرگ رو برای هر بار مشاهده تغییراتی که میدم کامپایل کنم

    من این مورد رو فقط تو Fast Report دیدم

    می تونم بپرسم چرا اشکال رو از طرف VB می دونین؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    با سلام
    نرم افزار فست ریپورت که آقای مدیر محترم فرمودند و توی نمونه کارهای حرفه ای شون هم نشون دادند ، نظر من هم که چند ساله با اون کار می کنم اینه که بسیار فوق العاده است و بسیار نرم افزار خوبی هست.

    فقط یه سوال بی ربط به این تاپیک برام پیش اومده که امیدوارم ببخشید.
    سوال من اینه که واقعا از vb6 هنوز هم استفاده میشه و آیا شما از vb6 استفاده می کنید؟

  28. #28

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    نقل قول نوشته شده توسط kitcat_m18 مشاهده تاپیک
    من نمونه پروژه رو کامپایل کردم و مشکل حل شد

    اما تو پروژه ای که دارم این مسئله برام شدیدا دردسر درست می کنه
    من نمی تونم یه پروژه بزرگ رو برای هر بار مشاهده تغییراتی که میدم کامپایل کنم

    من این مورد رو فقط تو Fast Report دیدم

    می تونم بپرسم چرا اشکال رو از طرف VB می دونین؟
    سلام
    طبق تجربه من اشکال از VB6 باید باشه، چیزی شبیه مشکل Thread ها که هنگام اجرای یک Thread از درون محیط IDE بخوایم وسط کار از برنامه خارج بشیم و باعث بسته شدن کل VB6 میشه
    البته من نسخه اصلی نرم افزار خریداری شده از سایت Fast-Report رو هم دارم اما به دلیل یک مشکل کوچک از نسخه ک.ر.ک شده استفاده می‌کنم، حالا فرصت شد با اونم تست می‌کنم این مورد رو و خبر میدم بهتون
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  29. #29

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    با سلام
    نرم افزار فست ریپورت که آقای مدیر محترم فرمودند و توی نمونه کارهای حرفه ای شون هم نشون دادند ، نظر من هم که چند ساله با اون کار می کنم اینه که بسیار فوق العاده است و بسیار نرم افزار خوبی هست.

    فقط یه سوال بی ربط به این تاپیک برام پیش اومده که امیدوارم ببخشید.
    سوال من اینه که واقعا از vb6 هنوز هم استفاده میشه و آیا شما از vb6 استفاده می کنید؟
    سلام

    بله و دلیل اینکار هم چند تا چیزه که قبلا در موردش بحث شده

    1 - یکی از مهمترین دلایل نرم افزارهایی هستن که سالها قبل نوشته شده و هنوز در حال استفاده هستن و انتقال این نرم افزارهای بسیار بزرگ به زبان جدید نه منطقی است نه از لحاظ وقت و هزینه ارزش داره، البته اگر در بخشی نیاز شدید به این موضوع بود میشه همون بخش رو با زبان جدید نوشت ولی باز هم به دلایل پایین سعی میشه حداقل از دات نت استفاده نشه

    2 - سرعت بسیار بالاتر اجرای نرم افزارها خصوصا در بخش رابط کاربری نسبت به دات نت

    3 - امنیت بسیار بالاتر نرم افزار از جهت هک نشدن نسبت به دات نت (چون در دات نت در اصل این سورس شماست که اجرا میشه نه کد Native، بنابراین مشکل سرعت، امنیت هم پیش میاد)

    4 - عدم اجبار به نصب فریم ورک های مختلف

    5 - برخلاف چیزی که عنوان میشه نرم افزارهای دات نت قابلیت اجرای کمتری در سیستم عامل های مختلف نسبت به VB6 دارند، حتی برخلاف تصور اگر مثلا NET Framework 4 روی سیستمی نصب باشه و برنامه شما با NET Framework 2 نوشته شده باشه بازم مشکل داره و حتما باید NET Framework 2 رو هم نصب کنید، این چیزیه که بارها خودم تست کردم، اما یک برنامه VB6 از ویندوز 95 ! تا ویندوز 10 ورژن 32 و 64 بیتی قابل اجراست و این موضوع باعث میشه روی کامپیوترهای قدیمی تر هم بخوبی بشه از نرم افزار استفاده کرد

    ضمنا در نظر داشته باشید که یک برنامه نویس حرفه ای هیچ وقت درگیر تعصبات نمیشه و با ابزارهای کار مثل تیم فوتبال مورد علاقه یا برنامه آنتی ویروس بهتر !!! برخورد نمیکنه و هر جا لازم ببینه از ابزارهای مختلف برای تکمیل و بهبود پروژه استفاده میکنه، دات نت هم جدای از معایب گفته شده مطمئنا مزایای زیادی هم داره که در صورت نیاز به راحتی میشه از اون بطور همزمان باز زبان دیگه استفاده کرد

    در واقع در یک پروژه بزرگ اصلا با یک زبان تنها شاید نشه پروژه رو پیاده سازی کرد، ممکنه شما جایی نیاز به کار تحت وب داشته باشید و خب می‌تونید از زبانهای مخصوص اینکار مثل php, asp.net, ... استفاده کنید و جایی نیاز به پردازش پیچیده و پرسرعت که باید از Visual C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ استفاده بشه و جایی پردازش تصویر که با متلب انجام میشه

    اگرم فکر می‌کنید یا بهتون گفته شده VB6 قدیمیه و نمیشه باهاش برنامه های خوب و حرفه ای و زیبا نوشت می‌تونید یک سر به سایت ما که تو امضاء اومده بزنید و نمونه ها رو ببینید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    خیلی ممنون بابت پاسخ تون

    بنده سالها قبل یه مقدار باهاش کار کردم ولی حرفه ای کار نکردم

    از لحاظ امکانات برنامه نویسی چطوریه؟ مثلا امکانات ارتباط با دیتابیس. آیا به راحتی دات نت هست ؟


    در حال حاضر مثلا برای سی شارپ کلی کامپوننت و ابزار اضافه که شرکتهای دیگه توسعه دادند، وجود داره. آیا برای vb6 هم اینطوریه؟


    یه سوال دیگه هم هست:
    آیا شما در حال حاضر برنامه های دسکتاپتون رو فقط با vb6 طراحی میکنید یا از زبانهای دیگه هم استفاده می کنید؟

    با تشکر

  31. #31

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام

    البته اگر شما دات نت کار می‌کنید دیگه توصیه نمیشه که VB6 کار کنید اما در مورد سؤالاتتون

    از لحاظ راحتی کار با دیتابیس به سادگی گذاشتن یک کامپوننت روی فرم و ارتباط اون با دیتابیس از طریق ویزارد

    VB6 خیلی با سابقه تر از سی شارپ هست و مطمئنا کامپوننتها و ابزارهای بیشتری براش وجود داره

    برای برنامه های دسکتاپ ممکنه از زبانهای دیگه هم استفاده بشه مثل ++Visual C (نه #C) ولی دات نت تا حالا که نیاز نشده
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    487

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    با سلام

    طبق تجربه من اشکال از VB6 باید باشه، چیزی شبیه مشکل Thread ها که هنگام اجرای یک Thread از درون محیط IDE بخوایم وسط کار از برنامه خارج بشیم و باعث بسته شدن کل VB6 میشه
    بله وقتی که متد والد یک Thread رو از حافظه خارج کین وقتی Thread می خواد کارشو انجام بده برنامه کرش می کنه. اما اینجا کرش نداریم و رویداد ها اصلا شناخته نمیشن فکر کنم نمی تونه هندل برنامه رو از IDE بخونه

    به هر حال با امکاناتی که داره بهم میده ترجیح دادم با این مشکل کنار بیام و ازش تو پروژم استفاده کنم نهایتا متد هایی که به رویداد های FR احتیاج دارن رو تو یه پروژه کوچیک مینویسم و بعد از تکمیل انتقال میدم به پروژه اصلی

    بنده سالها قبل یه مقدار باهاش کار کردم ولی حرفه ای کار نکردم

    از لحاظ امکانات برنامه نویسی چطوریه؟ مثلا امکانات ارتباط با دیتابیس. آیا به راحتی دات نت هست ؟


    در حال حاضر مثلا برای سی شارپ کلی کامپوننت و ابزار اضافه که شرکتهای دیگه توسعه دادند، وجود داره. آیا برای vb6 هم اینطوریه؟


    یه سوال دیگه هم هست:
    آیا شما در حال حاضر برنامه های دسکتاپتون رو فقط با vb6 طراحی میکنید یا از زبانهای دیگه هم استفاده می کنید؟
    منم هنوز با VB6 کار می کنم، هم برنامه های کوچک جدید باهش می نویسم هم پشتیبانی و توسعه برنامه های بزرگ قدیمی رو باهاش انجام میدم.
    شما که .NET کار می کنی نیازی نیست برگردی رو زبان های قدیمی تر
    هم کار .NET ا زیاد هست هم از خیلی جهات تو زبان های .NET دستت بازتر هست، مخصوصا در مدیریت پروژه های بزرگ
    ما اینجا ADO داریم شما تو ADO.NET
    و علاوه بر اون ابزارهایی مثل Dapper و Entity Framework
    ما اینجا متد بیس کد میزنیم و پشتیبانی پروژه های اسپاگتی رو انجام میدیم، شما معماری نرم افزار رو به راحتی تعیین می کنین
    منم مثل آقا حامد منحصرا با VB6 کار نمی کنم و زبان های دیگه مثل PHP,C#‎,java رو برای کارهایی مثل وب و موبایل استفاده می کنم
    بعضی وقتا حتی نیازه ویندوز سرویس یا وب سرویس تو پروژه هام استفاده کنم که مسلما از این زبان ها استفاده می کنم
    نه اینکه نتونم با VB6 مثلا پروژه وب داشته باشم، نه شما می تونی با ASP Classic و Visual Interdev حتی وب هم کد بزنی
    اما صحبت نداشتن تعصب روی یه زبان خاص و استفاده از آخرین تکنولوژی ها برای تضمین آینده یه پروژه هست
    خیلی از ماها موقع کد زدن و تهیه برنامه برای یه نفر صرفا تو فکر گرفتن پول و روز گذرانی و رفع مسئولیت هستیم و وقتی این حرفا رو می شنویم برامون مثل شعاره
    بعضی ها هم مثل خود من حتی پروژه های داغون اما پر استفاده رو میگیرن و شروع می کنن اصلاح قسمت های مختلفش تا پروژه بتونه چند سال دیگه سر پا بمونه و توسعه پیدا کنه

  33. #33

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    من فیلد image را در دیتا بیس با اس کی. ال سرور ذخیره کرده ام و در استیمول سافت هم Image است ولی زمان گزارشگیری چیزی نشون نمیده
    کسی هست که راهنمایی های لازم رو بکنه ؟ ممنون

  34. #34

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    دوستان لطفا لینک دانلود فست ریپورت برای vb6 رو لطف کنید بزارید

  35. #35

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    تو سایت راسخون جستجو کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  36. #36

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام من برنامه رو از راسخون دانلود کردم چطوری نصب میشه
    هر چی میزنم این پیغام میده
    لطفا راهنمایی کنین
    Unti.jpg

  37. #37

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    کدوم نسخه رو دانلود کردید.؟

    اخه چیز خاصی نداره یه فایل نصبی هست دانلود میکنی نصب میکنی کار خاصی نداره .!

  38. #38

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    اینجا تالار Visual Basic 6 هستش، اما شما ظاهرا میخواین دلفی کار کنین، لطفا این مورد رو در تالار Delphi مطرح فرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 03 آذر 1397 در 08:32 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  39. #39

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    داداش دلفی چیه.. من وی بی کارم..من این برنامه فست ریپورت رو دانلود کردم و میخوام نصب کنم این ارور رو میده و میگه این برنامه مال دلفیه!!
    من موندم ستاپ مربوط به وی بی کجاس

  40. #40

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    خب پس شما اشتباه دانلود کردین، باید FastReport Studio یا FastReport For COM/Activex رو دانلود کنید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 09 خرداد 1396 در 10:24 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. معرفی یک نرم افزار منو سازی
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 08:37 صبح
  2. معرفی یه نرم افزار
    نوشته شده توسط setarehman در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 03:18 صبح
  3. معرفی یک نرم افزار خوب برای help vb
    نوشته شده توسط setarehman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1383, 02:08 صبح
  4. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 01:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •