صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 49 از 49

نام تاپیک: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند


  2. #42
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    این برای دات نت هست.

    اگر خواستید برای وی بی 6 یا دلفی اینو نصب کنید
    http://rasekhoon.net/software/show/5...lphi-v4-9-195/

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    Lightbulb نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام دوستان
    چند وقت پیش همینجا با آقا حامد مشکلی رو در خصوص عدم نمایش گزارشات داینامیک مطرح کردم
    که در جواب ایشون فرمودن باید برنامه کامپایل بشه تا گزارش قابل مشاهده باشه

    من این مشکل رو به طریق دیگه ای حل کردم
    یه کلاس برای فست ریپورت نوشتم و از اون کلاس تو یه یوزرکنترل استفاده کردم
    نهایتا یوزر کنترل رو کامپایل کردم و تو پروژم دارم استفاده می کنم

    اینطوری مشکل عدم نمایش گزارشات داینامیک رو تونستم حل کنم

    گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد دوستان دیگه بخوره

    در ضمت آقا حامد این ابزار برای گزارش گیری فوق العاده هست

    من تقریبا با تمام ابزارهای گزارش گیری چند وقتی به صورت حرفه ای کار کردم

    بدون تعصب می گم FastReport از بقیه سرتره

  4. #44

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام

    حالا اگر میشد کلاستون و یوزر کنترل رو بزارید بقیه هم استفاده کنن خیلی خوب بود

    در مورد فست ریپورت هم من که قبلا گفتم خیلی نرم افزار عالی یی هستش

    منم تقریبا با هر گزارشگری که فکرشو کنید کار کردم، نمیدونم چطوری اینهمه امکانات رو تو این نرم افزار با حجم پایین قرار دادن !، مثل باندهای ستونی، CrossTab، Designer و گزارشات چند صفحه ای، OLE و برنامه نویسی روی گزارش به 4 زبان مختلف و ...

    تازه اگر فایل fr3 رو با نوت پد باز کنید متوجه میشید چقدر ایده هاتون رو راحت میتونید پیاده کنید از ایجاد دستی فایل یا ذخیره گزارشها در بانک و بازیابی تا تغییرات و ...

    هر چی بیشتر باهاش کار کنید باز چیزهای جدیدتری پیدا می کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #45

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    یک سوال من از Entity استفاده می کنم در داخل فست ریپورت بانک رو اضافه کردم ولی می خوام یک کوئری رو به fastreport انتقال بدم و فقط اون مورد برام داخل فست ریپورت چاپ شود

  6. #46

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام
    با خود فست ریپورت میتونید کوئری بنویسید یا به یک کوئری درون بانک به عنوان منبع داده ارتباطش بدین
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #47

    Lightbulb نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام دوستان
    در محیط vb.net چطوری میتونم آدرس connetion string گزارش رو تغییر بدم . در سیستم مشتری مطمئنا آدرس دیتابیس تغییر میکنه . ممنون میشم کدش رو قرار بدین . سپاس

    این نمونه کدی هست که گزارشم رو چاپ میکنه


    Dim Report As New FastReport.Report

    ("Report.Load(Application.StartupPath & "\sys_file\book.frx
    Report.Report.PrintSettings.ShowDialog = False
    ()Report.Print

  8. #48

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    اصلا کسی تو این فروم فعال هست بخواد جواب بده ؟ تاریخ پست ها مربوط به 2-3 سال پیشه !!

  9. #49

    نقل قول: معرفی یک نرم افزار گزارشگیری قدرتمند

    سلام


    دوست عزیز، شما سوالتون رو در بخش نامناسب پرسیدین، اینجا بخش vb6 هست نه دات نت


    فست ریپورت معمولا از برنامه نویسی پشتیبانی میکنه البته من با vb6 باهاش کار کردم و تمام گزینه های Ado از جمله پارامترهای اتصال به دیتابیس قابل تغییره در دات نت هم مطمئنا همینطوره بهتره مثالهاش رو ببینید
    ضمنا فایلهای گزارش با پسوند fr3 و frx به صورت xml هستد یعنی از این طریق هم میشه راحت ویرایششون کرد، کافیه یکیشون رو با نوت پد ویندوز باز کنید ببینید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. معرفی یک نرم افزار منو سازی
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 06:37 صبح
  2. معرفی یه نرم افزار
    نوشته شده توسط setarehman در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 02:18 صبح
  3. معرفی یک نرم افزار خوب برای help vb
    نوشته شده توسط setarehman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1383, 01:08 صبح
  4. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •