نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تست رمز و لینک دادن...

  1. #1

    تست رمز و لینک دادن...

    سلام خسته نباشید دوستان
    سورس برنامه ای رو میخوام که وقتی روی دکمه ورود کیلیک میکنی نام کاربری و رمزی رو که میدی چک کنه و بعد از درست بودن وارد برنامه بشود!یه سوال هم دارم که خجالت میکشم بپرسم اما سوال کردن و یاد گرفتن بهتر از بلد نبودن است.من البته چون شاید به صورت درست بلد نیستم این سوال رو میپرسم و شما به بزرگی خودتون ببخشید.چه طوری میشه دو تا صفحه رو به هم لینک کرد تو برنامه C#‎البته یادم هست یه روزایی به زور و بد بختی توانستم وقتی روی دکمه شروع که کیلیک میکردم برود صفحه بعد اما از صفحه دوم هر کاری کردم که به صفحه 3 برود نشد که نشد با اینکه از همون کدهای قبل بدون تغییر (البته اسم صفحه رو تغییر میدادم)استفاده میکردم اما نشد که نشد حالا اگه کمکم کنید ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: تست رمز و لینک دادن...

    منظور شما از رفتن به صفحه بعد حرت بین فرم ها هستش؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: تست رمز و لینک دادن...

    مثال نمایش فرم ها :
    Form1 f1=new Form1();
    f1.show();
    اما برای دریافت نام کاربری و رمز عبور از بانک اطلاعات استفاده میکنی یا میخوای داخل برنامه باشه؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad_cmd
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    47

    نقل قول: تست رمز و لینک دادن...

    form ff = new form1;
    ff.show();


    و برای چک پسورد و نام کاربری باید به بانک اطلاعاتی ارتباط رو برقرار کنی بعد چک کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •