نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از فایلهای فلش کد نویسی نشده در دلفی

  1. #1

    Arrow استفاده از فایلهای فلش کد نویسی نشده در دلفی

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
    روش نمایش فایلهای فلش رو در دلفی میدونم.
    مشکلم اینه که در برنامه فلش یه فایل طراحی کردم که با کلیک بر روی یه دکمه دکمه بعدی خیلی گرافیکی و نرم میره کنار و دکمه بعدی مثل کش میپره جای دکمه قبلی.
    حالا مشکلم اینه که چون این دکمه ها در یه فایله و نمیخام خاصیت فلشیش رو از دست بده و هم نیاز دارم تو دکمه ها کد بنویسم.
    چیکار باید بکنم؟چطوری باید از این فایل استفاده کنم.
    ممنون.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    Cool نقل قول: استفاده از فایلهای فلش کد نویسی نشده در دلفی

    سلام به طلا جان و بقیه دوستان علاقمند به زبان قدرتمند دلفی


    یه راه ساده و قوی اینه :

    1- این کامپوننت رو دانلود کنید - F-IN-BOX .

    2- خوب تو نرم افزاری که فایل فلش درست میکنید مثل زیر کد بنویسید : من از نرم افزار SwishMax استفاده کردم . تو رویداد و یا لحظه ای که میخواید یه اتفاق بیفته اون اتفاق رو به دلفی بسپارید ، با این روش :


    on (release)
    {
    fscommand("CMD","OK");
    }


    این کد رو تو فایل فلش بنویسید .


    3- بعد از اینکه کامپوننت رو نصب کردین اونو رو فرم بزارین و تو رویدادی که مثل زیر اسمش اومده اون پیام رو دریافت کنید و هر کاری که لازمه رو انجام بدین .

    procedure TfrmLogin.FlashPlayerControl1FSCommand(
    ASender: TObject; const command, args: WideString);
    begin
    if args='OK' then
    LogIn
    else if args='CANCEL' then
    close
    else if args='END' then
    ShowControls;
    end;


    موفق و پیروز باشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •