نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه تشخیص متود get

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Shiraz
    سن
    30
    پست
    51

    نحوه تشخیص متود get

    سلام
    می خواستم بدونم که چه جوری می شه تشخیص داد که بعد از ؟ چه کلمه ای قرار دارم

    برای مثال :
    اگر آدرس اینگونه باشد
    https://barnamenevis.org/newthread.php?do=newthread

    چگونه می توان تشخیص داد که بعد از ؟ کلمه do نوشته شده است (بدون دانستن بعد از ؟ )

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نحوه تشخیص متود get

    echo $_GET['do']; // 

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: نحوه تشخیص متود get

    با استفاده از foreach میتویند تمام GET های ارسالی رو شناسایی کنید ...

    foreach($_GET as $k => $v){
    echo '$_GET["'.$k.'"] = "'.$v.'" <br/>';
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    Shiraz
    سن
    30
    پست
    51

    نقل قول: نحوه تشخیص متود get

    echo $_GET['do']; //


    سوال رو خونده بودید دوست عزیز !!!!

    ممنون از MSN_Issue سولوشن خوبی بود

  5. #5

    نقل قول: نحوه تشخیص متود get

    سلام
    دوست عزیز شما می تونید اینطوری عمل کنید :


    <?php
    $url = parse_url("https://barnamenevis.org/newthread.php?do=newthread",PHP_URL_QUERY);
    parse_str($url,$query);

    if(isset($query['do'])){

    echo 'True';

    }
    ?>



    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: نحوه تشخیص متود get

    دوست گرامی، این دستورات رو ببینید:
    کد HTML:
    <?php
        if(isset($_GET) && is_array($_GET)) {
            $queries = array_keys($_GET);
        }
    ?>
    با این دستورات، اسامی تمامی متغیرهایی که با GET ارسال شدن بصورت یک آرایه توی queries$ قرار میگیره. حالا کافیه مقادیر این آرایه رو بررسی کنید. مثال:
    کد HTML:
    <?php
        foreach($queries as $query) {
            echo $query.' => '.$_GET[$query].'<br/>'."\n";
        }
    ?>
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •