نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    Question ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    سلام دوستان
    من خیلی جستجو کردم تا مطلبی برای ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر پیدا کنم و به مطلب خاصی بر نخوردم ، در حالی که فکر می کنم مشکلی خیلی از برنامه نویس ها باشه !

    1- ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده ؟
    2- تغییر سایز تصویر و ذخیره ی آن در پایگاه داده ؟


    از دوستان برای حل این مشکلات درخواست کمک دارد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    یعنی واقعا مشکل من اینقدر بزرگه که هیچ کس نمی تونه حلش کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    با سلام

    ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده ؟
    منظورتون از ویرایش چیه ؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    امکان داره یک تصویر اشتباهی در پایگاه داده ذخیره بشه می خوام قابل ویرایش باشه ، مثل درستو Update .
    مشکل دوم اینه که می خوام تصویری که انتخاب میشه اول تغییر اندازه بدم بعد ذخیره کنم داخل پایگاه داده .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    من می خوام از کد زیر استفاده کنم :
            Dim bm As New Bitmap(PictureBox1.Image)
    Dim thumb As New Bitmap(350, 400)
    Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(thumb)
    g.InterpolationMode = Drawing2D.InterpolationMode.HighQualityBicubic
    g.DrawImage(bm, New Rectangle(0, 0, 350, 400), New Rectangle(0, 0, bm.Width, bm.Height), GraphicsUnit.Pixel)
    g.Dispose()
    thumb.Save(Application.StartupPath + "//PicProgram.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)
    bm.Dispose()
    thumb.Dispose()
    MsgBox("sucssefull resize pic", MsgBoxStyle.DefaultButton1, "")


    اما قبل از ذخیره در مسیر زیر در بانک ذخیره بشه و در اونجا ذخیره نشه :

    thumb.Save(Application.StartupPath + "//PicProgram.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    من هم این مشکل رو داشتم و دارم اما پس از کلی گشتن به این نتیجه رسیدم که اون سطر رو پاک کنم و دوباره add کنم بهتره تا زمانی که یک راه حل خوب پیدا کنم که هنوز نکرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    سلام
    من پرژه ای که می خواستم رو پیدا کردم اما به زبان شیرین C#‎ هستش لطفا بران به vb.net تبدیل کنید .
    حداقل این کار رو برام انجام بدید خیلی کارم گیره .
    دانلود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    با سلام

    من هم این مشکل رو داشتم و دارم اما پس از کلی گشتن به این نتیجه رسیدم که اون سطر رو پاک کنم و دوباره add کنم بهتره تا زمانی که یک راه حل خوب پیدا کنم که هنوز نکرم
    امکان داره یک تصویر اشتباهی در پایگاه داده ذخیره بشه می خوام قابل ویرایش باشه ، مثل درستو Update .
    مشکل دوم اینه که می خوام تصویری که انتخاب میشه اول تغییر اندازه بدم بعد ذخیره کنم داخل پایگاه داده .
    جواب سوالتون رو در قالب یک سورس دادم . ولی یک نکته یا بهتره بگم پرسش ! یعنی واقعاً جواب این پرسش مخصوصا برای شما ( Navid Asadi ) اینقدر پیچیده بود که نمیتونستین حلش کنین ؟!!!

    موفق باشید ./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    دوست عزیزم
    قرار نیست آدرس تصویر در جایی ذخیره بشه .
    دقیقا جواب سوال من همون پست قبلیه فقط باید به vb.net تبدیل بشه .
    فکر می کنم آقای (Navid Asadi) به خصوص با نظر من موافق باشن .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    قرار نیست آدرس تصویر در جایی ذخیره بشه .
    خوب مگه الان فقط آدرس تصویر ذخیره میشه !!! اگه به سورس توجه میکردی متوجه میشدی که هم خود تصویر ذخیره میشه هم مسیر فایل . در مورد ویرایش تصویر و تغییر سایز تصویر و ذخیره تصویر تغییر سایز شده هم در سورس من این کار رو انجام دادم متاسفانه شما اصلا نگاهی به سورس ننداختین .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    Angry نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    دوست عزیزم آقای alimanam با نهایت احترامی که براتون قائلم و همچنین با توجه به کارایی که برای من کردید و من رو برای همیشه شرمنده کردید ، اما باید بگم که یه مدته نمی دونم چرا اینقدر من رو سطح پایین می بینید ؟
    البته منم ادعایی ندارم ... .
    من قبلا هم گفتم vb6 کار کردم و الانم هیچ علاقه ای به یاد گیری vb.net ندارم چون می خوام جاوا کار کنم و این پروژه رو هم مجبور شدم بر دارم .
    اما در مورد مبحث تاپیک ، اتفاقا شما به پروژه ای که من گذاشتم دقت نکردید که هیچ فیلدی با نام path وجود ندارد چون اساس کار چیز دیگه ای هستش و نباید آدرس فایل در پایگاه داده ذخیره بشه ، به نظر من دچار افزونگی داده میشیم و باید مستقیما در پایگاه داده ذخیره بشه .
    اینم تصویر پایگاه داده پروژه ی C#‎ من :
    http://dc408.4shared.com/img/zdPeqiy...4851/11111.PNG

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    دوست عزیزم آقای alimanam با نهایت احترامی که براتون قائلم و همچنین با توجه به کارایی که برای من کردید و من رو برای همیشه شرمنده کردید ، اما باید بگم که یه مدته نمی دونم چرا اینقدر من رو سطح پایین می بینید ؟
    دوست عزیز من منظوری نداشتم نمی دونم چرا همچین برداشتی داشتین و اما بعد ...

    من قبلا هم گفتم vb6 کار کردم و الانم هیچ علاقه ای به یاد گیری vb.net ندارم چون می خوام جاوا کار کنم و این پروژه رو هم مجبور شدم بر دارم .
    خوب این چه ربطی به سوال شما داره شما سوالتون رو پرسیدین من هم جواب دادم و ربطی به برداشتن و برنداشتن پروژه و وی بی و جاوا نداره درسته ؟

    اما در مورد مبحث تاپیک ، اتفاقا شما به پروژه ای که من گذاشتم دقت نکردید که هیچ فیلدی با نام path وجود ندارد چون اساس کار چیز دیگه ای هستش و نباید آدرس فایل در پایگاه داده ذخیره بشه ، به نظر من دچار افزونگی داده میشیم و باید مستقیما در پایگاه داده ذخیره بشه .
    نمیدونم من درست نمیتونم منظورم رو به شما برسونم یا شما داری کمی پیچیدش میکنی ! ببین عزیز ! من دارم میگم من کاری به پروژه شما و تعداد فیلدهاتون و اسمشون ندارم ! اگه دقت میکردی من حتی با پایگاه اکسس واست سورس نوشتم نه SQL اونم به این دلیل که تقریبا کدهاش خیلی شبیه به هم هستش و اما نکته مهم ! اینه که شما بهش توجه نکردی اینه که شما باید روش رو یاد بگیری نه اسم فیلد ها و اسم جداول و اینکه من در مثالی که اوردم تو جدولم چندتا فیلد دارم و .... شما به جای اینکه طبق مثال من که اومدم هم مسیر فایل و هم خود فایل تصویری رو در دیتابیس ذخیره میکنم فقط به همون فیلدهای خودت قناعت کن و بقیه رو نادیده بگیر دیگه از این ساده تر بلد نیستم توضیح بدم امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشی و دوباره نپرسی که " دقت نکردید که هیچ فیلدی با نام path وجود ندارد چون اساس کار چیز دیگه ای هستش و نباید آدرس فایل در پایگاه داده ذخیره بشه ، به نظر من دچار افزونگی داده میشیم " چرا اسم فیلدهاتون با مال من یکی نیست چون کمی طرح این پرسش خنده داره به این دلیل که جواب سوال شما در سورس هست و مابقی که بکار شما نمیاد رو شما میتونی راحت دلیت کنی بازم میگم به اسم فیلدها و جداول و اینکه من آدرس فایل رو هم ذخیره میکنم یا نه توجه نکن .

    موفق باشید ./

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    دوست گلم اتفاقا شما متوجه منظور من نشدید من انقدر سر در میارم که بتونم اسم فیلد هارو تشخیص بدم و بر اساس برنامه ی خودم برنامه نویسی کنم من گفتم فیلد path که در پایگاه داده شما وجود داره ، داره مسیر فیل انتخابی رو توی خودش ذخیره میکنه و این باعث افزونگی میشه ، اتفاقا اگه پروژه ی من رو میدید متوجه می شدید که نیاز به همچین کاری نیست ، من فقط توی تبیدیل به Vb.net مشکل دارم همین و هر چی فکر می کنم هیچ جای این بحث خنده دار نیست .
    ولی بازم بخاطر اون حس استاد و شاگردی که نصبت به شما دارم بازم متشکرم از راهنمایی هاتون .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    با سلام

    دوست گلم اتفاقا شما متوجه منظور من نشدید من انقدر سر در میارم که بتونم اسم فیلد هارو تشخیص بدم و بر اساس برنامه ی خودم برنامه نویسی کنم من گفتم فیلد path که در پایگاه داده شما وجود داره ، داره مسیر فیل انتخابی رو توی خودش ذخیره میکنه و این باعث افزونگی میشه ، اتفاقا اگه پروژه ی من رو میدید متوجه می شدید که نیاز به همچین کاری نیست
    آقای تیموری واقعاً در تعجبم که چرا منظور من رو نمیگیری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    من که سر این مسئله که " من گفتم فیلد path که در پایگاه داده شما وجود داره ، داره مسیر فیل انتخابی رو توی خودش ذخیره میکنه و این باعث افزونگی میشه " با شما بحث فنی ندارم تا اینجا درست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    واما جواب سوال شما : ( 1- امکان داره یک تصویر اشتباهی در پایگاه داده ذخیره بشه می خوام قابل ویرایش باشه ، مثل درستو Update ) و همینطور جواب سوال دوم شما ( مشکل دوم اینه که می خوام تصویری که انتخاب میشه اول تغییر اندازه بدم بعد ذخیره کنم داخل پایگاه داده . )

    رو مگه من در سورسی که بهتون دادم دقیقا جواب ندادم ؟؟؟؟؟!!!! اگه نه بگو کجاش رو انجام ندادم ! فکر نمیکنم دیگه جای سوال باشه و راستی من استاد نیستم دوست خوبم استادی تو این رشته واقعاً معنی نداره ( البته تو هیچ رشته ایی معنی واقعی نداره .... ) امیدوارم که از شیوه گفتمان بنده نرنجیده باشین و اگه شدین من معذرت میخوام . در پناه حق .

    موفق باشید ./

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    آهااااا حالا شد :
    من که سر این مسئله که " من گفتم فیلد path که در پایگاه داده شما وجود داره ، داره مسیر فیل انتخابی رو توی خودش ذخیره میکنه و این باعث افزونگی میشه " با شما بحث فنی ندارم تا اینجا درست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دقیقا ، منم مشکلی ندارم .
    اما مسئله اینجاست که این فیلد path آدرس رو توی پایگاه داده ذخیره می کنه یا نه ؟
    که ذخیره میکنه
    بحث من اینه که نمیشه ذخیره نکنه و اصلا فیلد path رو برداریم و از یه روش دیگه استفاده کنیم برای ذخیره سازی ؟
    خدا کنه این بار دیگه بتونم منظورم رو برسونم ، البته اگه باز من رو نزنید !
    بازم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا ممنونم .

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    اما مسئله اینجاست که این فیلد path آدرس رو توی پایگاه داده ذخیره می کنه یا نه ؟ که ذخیره میکنه
    خوب حالا ذخیره بکنه یا نکنه در مورد سوال شما مهمه ؟! ( شما اصلاً فیلدی به نام Path رو نبین اصلا وجود خارجی نداشته باشه ) شما مابقیشو که احتیاج داری , رو بنویس ! کاری به قضیه فیلد path نداشته باش که ممکنه به قول شما افزونگی داشته باشه یا نداشته باشه ( البته اگه دوست داری من بهتون در این مورد هم بحث میکنم که اصلا این فرمایش شما صحیح نیست و به کل غیر منطقی هستش )

    خدا کنه این بار دیگه بتونم منظورم رو برسونم ، البته اگه باز من رو نزنید !
    من کوچیک همه هستم .

    موفق باشید ./

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: ویرایش تصویر ذخیره شده در پایگاه داده و تغییر سایز و ذخیره ی تصاویر

    واقعا ممنونم ، خدا کنه به حق این روزای عزیز به هر چی می خوایین برسین .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •