نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: << استفاده از تک کوتیشن>>

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469

    Arrow << استفاده از تک کوتیشن>>

    با سلام
    چگونه میتونیم در هنگام وارد کردن اطلاعات در جدول از تک کوتیشن ( ') استفاده کنیم؟
    چون زمانی که تک کوتیشن میذاریم به عنوان آخر جمله حساب میشه . البته برای فیلدهای رشته ای..

    با تشکر:AspNet

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    این یک مثال برای تک کوتیشن

    select '''a'''
    or
    select '''' + 'a' + ''''

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    ممنون از کمکتون حل شد مشکلم.
    حالا یه سوال دیگه:
    وقتی که متنی رو به جدولم وارد میکنم اگه حاوی کد html باشه اون رو به صورت مستقیم نمینویسه و معادل اون تگ رو میذاره. به عنوان مثال اگه بخوام تو متنم بنویسم:
    <h2> hello </h2>
    خود این متن رو نمی نویسه بله میاد کلمه ی hello رو بزرگ می نویسه..
    آیا راهی وجود داره که از این مشکل جلوگیری کنه؟
    با تشکر

  4. #4
    اگه از Asp.net استفاده مینکنی بهتره از SQL Parametters استفاده کنی ..
    موفق باشید ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط AspNet
    ممنون از کمکتون حل شد مشکلم.
    حالا یه سوال دیگه:
    وقتی که متنی رو به جدولم وارد میکنم اگه حاوی کد html باشه اون رو به صورت مستقیم نمینویسه و معادل اون تگ رو میذاره. به عنوان مثال اگه بخوام تو متنم بنویسم:
    <h2> hello </h2>
    خود این متن رو نمی نویسه بله میاد کلمه ی hello رو بزرگ می نویسه..
    آیا راهی وجود داره که از این مشکل جلوگیری کنه؟
    با تشکر
    فیلدتون ار چه نوعیه ؟ اگر طولش بیشتر از 8000 تاست نوعشو Text کن وگرنه Varchar کن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    فیلدم از نوع text هست. آیا راهی در sql وجود نداره برای حل مشکلم؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    برای ارسال HTML یک راه حل این است که تمامی ">" را به "&lt;" و "<" را به "&gt;" و همچنین "&" را به "&amp;" تبدیل کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    نقل قول نوشته شده توسط shahroozj
    برای ارسال HTML یک راه حل این است که تمامی ">" را به "&lt;" و "<" را به "&gt;" و همچنین "&" را به "&amp;" تبدیل کنید.
    این یکی خیلی به درد خورد
    ممنون از کمک تمام دوستان

  9. #9
    راه ساده تر استفاده از Server.HtmlEncode و Server.HtmlDecode است
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    آره خب ولی بعضی قسمتا رو میخوام به html تبدیل کنه و بعضی ها رو هم نه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •