نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یک سوال در مورد تابع include در php

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    Smile یک سوال در مورد تابع include در php

    چگونه می توانم از تابع include به شکل زیر استفاده کنم ...
    خوشحال میشم از جواب شما...

    include (main.php?x=1);

  2. #2

    نقل قول: یک سوال در مورد تابع include در php

    فکر نکنم بشه.
    بجای این کار میتونید متغییرها رو مستقیما و قبل از اینکلود کردن ست کنید که طبیعتا در فایل اینکلود شونده قابل دسترسی مستقیم هستن (البته اونا رو در یک آرایه ای چیزی از فضای global برنامه ایزوله کنید خیلی بهتره - بخصوص اگر تعدادشون زیاده).
    include یه دستوری هست در سطح سیستم فایل. یعنی مسیر و نام یک فایل رو میگیره. درحالیکه اون چیزایی که بعد از ? میان در آدرس دهی وب تعریف شدن.
    البته شاید بتونی مستقیما اعضای آرایهء $_GET رو هم ست کنی، ولی اگرم بشه راه اصولی ای بنظر نمیاد.

  3. #3

    نقل قول: یک سوال در مورد تابع include در php

    سلام
    من از این روش استفاده می کنم:


    $_GET['key'] = $value;
    require_once('page.php');


    البته شاید بتونی مستقیما اعضای آرایهء $_GET رو هم ست کنی، ولی اگرم بشه راه اصولی ای بنظر نمیاد.
    دوست عزیز میشه بگید راه درست چیه؟ البته با کد، یعنی این روش من اشتباه هستش؟


    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: یک سوال در مورد تابع include در php

    خب آخه بنظرم این آرایه رو نذاشتن برای اینکه شما اینطوری استفاده کنی و فرض بر این هست که محتویات این آرایه از سمت کلاینت و از URL حاصل شدن. و در برنامه نویسی یکی از اصول خوب و کلی اینه که حتی الامکان سعی کنی هرچیزی رو فقط برای چیزهایی که درنظر گرفته شده استفاده کنی و فرضهایی رو که روی اون چیز وجود داره مخدوش نکنی. ولی درکل الان مشکل خاصی در عمل بنظرم نمیرسه. مطمئن نیستم که روش شما واقعا غلط باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : سه شنبه 18 مرداد 1390 در 10:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •