نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه ارسال چند datatable به استیمول

  1. #1

    Question نحوه ارسال چند datatable به استیمول

    من میخوام به گزارشم دوتا table بفرستم چطوری این کار رو کنم .
    کد زیر رو وقتی اجرا میکنم هیچ اطلاعاتی نشون نمیده. مشکلم چیه ؟؟؟


    DataTable dt1= ds.Tables[0];
    DataTable dt2= ds.Tables[1];

    StiReport report = StiWebReport1.GetReport();

    report.Dictionary.DataSources.Items[0].DataTable = dt1;
    report.Dictionary.DataSources.Items[1].DataTable = dt2;

    report.RegData("DataSource1", dt1);
    report.RegData("DataSource2", dt2);

    StiWebViewer1.Report = report;




    report.jpg

  2. #2

    Question نقل قول: نحوه ارسال چند datatable به استیمول

    کسی نیست جواب من رو بده ؟

    یعنی هیچکسی تا حالا دوتا چندتا دیتا تیبل به گزارشش ارسال نکرده!!!!!!؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: نحوه ارسال چند datatable به استیمول

    دوست عزیز شما بجای دو تا تیبل که میخای پاس کنی یه دیتاست پاس کن با اون دوتا تیبل

  4. #4

    نقل قول: نحوه ارسال چند datatable به استیمول

    خوب حالا بر فرض 1 دیتا ست فرستاد بازم مشکل داره اونور برای نمایش چون صفحه سفید نمایش داده میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: نحوه ارسال چند datatable به استیمول

    StiWebViewer1.databound();

  6. #6

    نقل قول: نحوه ارسال چند datatable به استیمول

    دستور RegData رو برای هر تیبیل که میخوای تکرار کن

  7. #7

    نقل قول: نحوه ارسال چند datatable به استیمول


    Pq1TableAdapter.Fill(Cont_Afsar_MaliDataSet.pq1)
    Table_JobHistoryTableAdapter.Fill(Cont_Afsar_MaliD ataSet.Table_JobHistory)
    Table_TrainingExecutionTableAdapter.Fill(Cont_Afsa r_MaliDataSet.Table_TrainingExecution)
    StiReport1.RegData(Cont_Afsar_MaliDataSet.pq1)
    StiReport1.RegData(Cont_Afsar_MaliDataSet.Table_Jo bHistory)
    StiReport1.RegData(Cont_Afsar_MaliDataSet.Table_Tr ainingExecution)
    StiReport1.Show()
    StiReport1.Render()


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •