نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

    با سلام من می خوام روی یه کنترل در صفحه وب کلیک کنم اما وقتی از ایدی اون کنترل استفاده می کنم عمل کلیک انجام نمیشه اینم کد مربوط به اون کنترل
    <input id="secfrdcodedvar" type="hidden" value="58e48f6f6fe44134584ad970c004d111" name="secfrdcodedvar">


    وسوال دوم من هم این هست که چرا وقتی از این کد استفاده می کنم ارر زیر رو میده ممنون از راهنمایی شما
    webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")[7];


    ارر
    Only assignment, call, increment, decrement, and new object expressions can be used as a statement

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

    یعنی کسی نمی دونه چطوری باید روی باتن ارسال در این صفحه کلیک کرد؟
    http://s-a-sh.mihanblog.com/linkdaily/new

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

    یعنی کسی اطلاعی از این جریان نداره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

    سلام
    اینو امتحان کنید:
    WebBrowser1.Document.GetElementById("secfrdcodedva  r").InvokeMember("OnClick");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

    این کد هم عمل نکرد متاسفانه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

    اون دکمه اصلا رویدادی به نام onClick نداره
    من زیاد html بلد نیستم
    اون یه دکمه submit هستش
    شاید اگه بجای onClick بنویسید Submit
    درست شه(البته این جملم یه خورده احمقانست ولی ارزششو داره یه بار امتحان کنید)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

    اینم نشد

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار farshid_vb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ساکن شهر تالش
    پست
    87

    نقل قول: مشکل در کلیک بر روی یک کنترل در صفحه وب

    بنویس Click ولی نمیشه
    بهتره بنویسی Focus
    و بعد هم اینتر را بفرستی با
    sendkeys

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •