نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارنباط treeviewاو grivview

  1. #1

    ارنباط treeviewاو grivview

    من یک treeview و گریدویو در فرمم گذاشتم و میخوام زمانی که در هر نود تری ویو کلیک میکنم اطلاعات مربوط به اون در گریدویو نمایش داده شود.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    289

    نقل قول: ارنباط treeviewاو grivview

    هر نود treeview یک value دارد. کافی است
     protected void TreeView1_SelectedNodeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string val = TreeView1.SelectedValue;

    }

    حالا کافییه این مقدار به دیتا گرید ارسال بشه و گرید دوبار bind بشه
    select دیتا گرید مثلا میشه
    select * from table where id=val

  3. #3

    نقل قول: ارنباط treeviewاو grivview

    من گرید ویو را به صورت دستی پر کردم یعنی از طریق دیتاسورس اینکار را کردم. کد را ضمیمه کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    289

    نقل قول: ارنباط treeviewاو grivview

    این کد رو به کد قبلی که فرستادم اضافه کن
       SqlDataSource2.SelectCommand = "SELECT id, GroupId, JobsId, SoftwareName, SoftwarePrice, ImageName, Description, GroupName, JobsTitle FROM Softwares WHERE (GroupName ="+val+") ORDER BY SoftwareName";
    GridView2.DataBind();

  5. #5

    نقل قول: ارنباط treeviewاو grivview

    به کدوم رویداد اضافه کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    289

    نقل قول: ارنباط treeviewاو grivview


    protected void TreeView1_SelectedNodeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string val = TreeView1.SelectedValue;
    SqlDataSource2.SelectCommand = "SELECT id, GroupId, JobsId, SoftwareName, SoftwarePrice, ImageName, Description, GroupName, JobsTitle FROM Softwares WHERE (GroupName ="+val+") ORDER BY SoftwareName";
    GridView2.DataBind();
    }


    رو treeview دوبار کلیک کن

  7. #7

    نقل قول: ارنباط treeviewاو grivview

    یه سوال دیگه من در این مثال میخوام که نودهای والد به جایی لینک نشوتد و فقط زیر نود ها به عنوان پارامتر ارسال شوند

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    289

    نقل قول: ارنباط treeviewاو grivview

    هر نودی یک عمقی داره مثلا اگر بخواهی به child سوم برسی
    if (TreeView1.SelectedNode.Depth == 2)
    {
    Response.Write("child");
    }

    و یا اگر بخواهی ببینی این نود آخرین نود مربوط هست و فرزندی ندارد زمانی که نودها متغیر هستند بدرد میخورد
    if (TreeView1.SelectedNode.ChildNodes.Count== 0 && TreeView1.SelectedNode.Parent!=null)
    {
    Response.Write("child");
    }


    بدست آوردن هر نود فرزند

    if (TreeView1.SelectedNode.Parent!=null)
    {
    Response.Write("child");
    }

  9. #9

    نقل قول: ارنباط treeviewاو grivview

    من می خوام زمانی که فرم لود مشه مقادیری که در نود اول هست نمایش داده بشه یعنی زمانی که صفحه بالا میاد خالی نباشه و مقادی موجود در نود اول در گرید نمایش داده بشه.دوست محترمaspx راهنمایی شما کار منو راه انداخت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •