نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: dll من چه مشکلی داره که اررور میده ؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    dll من چه مشکلی داره که اررور میده ؟؟؟؟

    سلام برهمه عزیزان
    نماز روزه همتون قبول حق
    این مشکل زیر که برای dll من پیش اومده میشه بگید از چیه؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: dll من چه مشکلی داره که اررور میده ؟؟؟؟

    کمک کنید لطفا !!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: dll من چه مشکلی داره که اررور میده ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiElexal مشاهده تاپیک
    کمک کنید لطفا !!!
    دوست عزیز کد بزارید تا بشه دقیقتر بررسی کرد.

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: dll من چه مشکلی داره که اررور میده ؟؟؟؟

    Program.cs
    -----------------

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Windows.Forms;

    namespace CsharpUSBJoystick
    {
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form1());
    }
    }
    }


    error :loader lock was detected

    ممنون

  5. #5

    نقل قول: dll من چه مشکلی داره که اررور میده ؟؟؟؟

    اگر پروژه به صورت Class Library تعریف شده دیگه توش main معنی نداره یعنی نمیشه اونو اجرا کرد, اگر هم منظورتون اینه که یه dll استفاده کردید که باعث این خطا شده باید برنامه رو اینجا بزاری تا مشکل برطرف بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: dll من چه مشکلی داره که اررور میده ؟؟؟؟

    An unmanaged dll calls a managed dll on its DLLMain or
    Not marshalling your call back to the main UI thread

    اگه ممکنه خود پروژه رو بذارید (حداقل فرم1 رو با رفرنسها تو یه پروژه)

  7. #7

    نقل قول: dll من چه مشکلی داره که اررور میده ؟؟؟؟

    دوست عزیز این مشکل در اصل یه اختار هست. شما میتونین اون رو از طریق آدرس زیر توی vs2010 غیر فعالش کنید.

    منوی Debug گزینه Exceptions بخش Managed Debugging Assistants آیتم LoaderLock تیک این آیتم را بردارید و پس از آن مجددا برنامه را debug کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •