صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 54 از 54

نام تاپیک: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط pouriams مشاهده تاپیک
    من همه این کارها را انجام دادم. utf-8 را هم انتخاب کردم. در صفحه net. هم encoding‌صفحه را utf-8 گذاشتم. ویندوزم هم فارسی است و .... اما بازهم وقتی از داخل query browser به رکوردهام نگاه می کنم درست نشون نمی ده. و وقتی دستی هم وارد دیتابیس می کنم آنوقت در وب سایتم درست نشون نمی ده.
    چه راهی داره؟
    آقا شما فقط همون راهو داری من 1 هفته الافش بودم خودتو خسته نکن این راه گارانتی داره
    و چندین بار تست شده و الانم رو چندین سایت داره کار میکنه من خودم گارانتی میدم اگه نتونستی برات source هم میزارم ولی خیلی آسونه مثل کار با sql server با ado هست و تمامی کلاساش عین اونه
    موفق باشی

  2. #42
    بعد از دستور mysql_connect('','','' ) دستور زیر را بنویسید
    mysql_query('set names utf8')
    (اخری باید به بعد ارutf8منتقل شود
    البته توی data base هم باید utf8_persin_ic باشد

  3. #43
    نقل قول نوشته شده توسط pooya1037 مشاهده تاپیک
    بعد از دستور mysql_connect('','','' ) دستور زیر را بنویسید
    mysql_query('set names utf8')
    (اخری باید به بعد ارutf8منتقل شود
    البته توی data base هم باید utf8_persin_ic باشد
    خیلی ممنونم
    کارم رو راه انداختید

  4. #44
    کاربر تازه وارد آواتار enteraks13
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37
    نقل قول نوشته شده توسط pcseven مشاهده تاپیک
    فهمیدم !!!
    بعد از اتصال به بانک ، کد زیر را اضافه کنید :
    mysql_query('SET NAMES utf8');

    منبع : http://drupal.org/node/26990



    خیلی خیلی خیلی ممنون شما مشکل من رو حل کردید و باعث شدید من هم عضو این تایپیک بشم
    بازم ممنون

  5. #45

    نقل قول: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    pcseven جان ممنون

    مشکل من هم با همین کد حل شد


    خیلی آقایی

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    سلام
    اين موردی که گفتيد درسته اما يه مشکلی داره
    اونم اينه که حرف ف رو درست چاپ نميکنه !!

  7. #47

    Post نقل قول: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    نقل قول نوشته شده توسط pooya1037 مشاهده تاپیک
    بعد از دستور mysql_connect('','','' ) دستور زیر را بنویسید
    mysql_query('set names utf8')
    (اخری باید به بعد ارutf8منتقل شود
    البته توی data base هم باید utf8_persin_ic باشد
    آقا به خدا من همه ی این کار ها رو کردم
    درست نشد

    رو local همه چی اوکیه ولی رو هاست نمی شه تو بانک داده ی فارسی وارد کرد البته تو خود phpmyadmin میشه ولی با کدی که خودم نوشتم نمیشه همه اش ؟؟؟؟ یفرسته

    کمکم کنید

  8. #48
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    10

    نقل قول: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    unicode صفحه رو utf8 كن
    اين كدها را بعد از انتخاب ديتابيس بذار
    mysql_select_db($dbname);
    mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
    mysql_query("SET NAMES utf8_persian_ci");
    موقع درج هم به اين صورت درج كن 'نام فيلد' N

  9. #49

    نقل قول: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    اگه از asp.net استفاده می کنی از کد زیر استفاده کن.
    conn.ConnectionString = "Server=xxxxxxxxxx;Uid=xxxxxxxxxx;Pwd=xxxxxxx;Data base=hd;charset=utf8;"
    چون واسه نمایش حروف فارسی باید کدگذاری روی utf8 باشه پس charset=utf8 رو به آخر ConnectionString اضافه می کنیم.به همین راحتی!!!!!

  10. #50

    نقل قول: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    مشکل منهم با این کد حل شد ممنون
    mysql_query('SET NAMES utf8');

  11. #51

    نقل قول: رفع مشکل نمایش داده های فارسی بصورت ؟؟؟؟؟؟؟

    خیلی ممنونم
    منم این مشکل (؟؟؟؟...)رو داشتم , با کاری که شما گفتی مشکلم حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله moheb1 : سه شنبه 14 شهریور 1391 در 18:31 عصر

  12. #52

    نقل قول: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    سلام در sql express چی جوری باید فیلدهارو فارسی تعیین کرد؟

  13. #53

    نقل قول: رفع مشکل نمایش داده های فارسی بصورت ؟؟؟؟؟؟؟

    مشکل منم با همین کد حل شد
    خیلی ممنونم
    نقل قول نوشته شده توسط pcseven مشاهده تاپیک
    فهمیدم !!!
    بعد از اتصال به بانک ، کد زیر را اضافه کنید :
    mysql_query('SET NAMES utf8');

    منبع : http://drupal.org/node/26990

  14. #54

    نقل قول: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    سلام دوست عزیز مشکلت با این کار حل میشه باید وقتی اطلاعات رو میفرستی به دیتا بیس یونیکدشو utf8 کنی برای این کار بعد کد انتخاب دیتابیس کد زیر رو اضافه کن مشکلت حل میشه
    mysql_set_charset("utf8",$dblink)    //انتخاب یونیکد مورد نظر از طریق روشی که به هاست و دیتابیس وصل شدیم

    میتونی به لینک زیرهم بری
    http://moodprogrammer.mihanblog.com/post/5

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •