صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 54

نام تاپیک: آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

  1. #1

    Post آقا با mysql فارسی نویسی مشکل دارم !

    سلام دوستان ، من با asp.net و mysql کار دارم ، ولی وقتی insertion را از طریق سایت انجام می دهم همه اونها علامت سوال می شوند .اگر میشه کمک کنین . شماره من : 88364017

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    دوست عزیز، نیازی به دادن شماره تلفن نیست.
    مشکل شما مشکل انکودینگ است.
    در 3 مکان/زمان انکودینگ مهمه:
    1- زمان ورود داده.
    2- مکان چاپ داده.
    3- انکودینگ فیلد ها و جداول خود بانک.
    (البته ممکنه داده ها این وسط توسط برنامه های واسط دستکاری بشن)

    این اشکال شما ظاهرا بر می گرده به انکودینگ فیلد های بانکتون، اگر بتونید خروجی mysqldump (sql) بانکتون و اطلاعاتی در مورد نسخه بانکتون و ... رو اینجا بنویسید بد نیست.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3

    ادامه مشکل

    salam ,mamnoon as pasokhetoon ,agha ,man rooyeh mysql servereh khodam hich moshkeli nadaram ,chon default charseteh databasam utf8 e va collationesh utf8_general_ci hast ,vali vaghty database ro copy mikonam roo host ,chon charseteh host ro nemitoonam taghir bedam oon vaghteh ke moshkel ijad misheh, man kolleh site ro utf8 zadam,mogheyeh insertion ham as "N" barayeh unicode estefadeh mikonam,in jarian barayeh man kheily hayatieh ,barayeh hamin shomareh tel dadam, ageh misheh komakam konin

  4. #4
    من تونستم charseteh server ro avaz konam ,vali nemidoonam ba che halati insertion ro anjam bedam ke injoori nasheh ,mamnoon misham

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اگر دسترسی root نداری، با PHP خودت یه برنامه ساده بنویس. (از phpmyadmin استفاده نکن)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6
    سلام
    آقا نوع انکودینگ فیلدها باید چی باشه.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  7. #7
    bebin man ham in moshkel ro ba mysql va .NET dashtam
    codepage e safhe haa ro utf-8 kon
    in taa hodoodi halesh mikoni
    vali age bekhay az sahe haaye php bekhounish baz ?????? mideh biroon
    dalilesh ham ine ke php ba ye function htmlentities in kar ro mikoneh ke kheili ghavi ye
    vali touye .NET ma ino nadarim

    movafagh bashi

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743

    Angry

    آقای مدیر چرا اینجا همه فینگلیش می نویسن آخه؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    من در آپاچی phpadmin کدپیج database و table و field را همه utf8_general_ci گذاشتم و در app.web کدپیج صفحه را
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
    تعیین کردم ولی متاسفانه در هر کدام که فارسی می نویسم در دیگری نادرست می بینم

  10. #10
    تنظیمات windows رو باید تغییر بدی.توی language .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    تنظیمات windows رو باید تغییر بدی.توی language .
    این که می گی را لطفا بیشتر توضیح بدید
    آخرین ویرایش به وسیله delphi77 : پنج شنبه 04 اسفند 1384 در 11:55 صبح

  12. #12
    [QUOTE=delphi77]
    تنظیمات windows رو باید تغییر بدی.توی language .
    [quote/]
    این که می گی را لطفا بیشتر توضیح بدید
    منظورم تنظیمات regional setting توی ویندوز برای انتخاب زبان بود که باید فارسی بشه. چون من هم همین مشکل رو داشتم و اینجوری حل شد.
    البته به نوع کانکشن به دیتابیس هم مربوطه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    البته به نوع کانکشن به دیتابیس هم مربوطه.
    تنظیمات ویندورز من درسته ولی مشکل دارم

  14. #14
    سلام
    چه جوری باید بفهمیم که اینکودینگ فیلدها چیه؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    آقایون با فارسی چه باید کرد؟

  16. #16
    سلام خواهش می کنم یک متخصص تو ضیح بده با utf8 چه کنیم (my sql) طوری بگین که ما بی سواد ها هم بفهمیم.شنبه باید سایت را تهویل بدم. به داد من برسید.ممنون

  17. #17
    البته من متخصص نیستم ولی یه چیزهایی می دونم...

    برای فارسی در mysql چند مورد باید رعایت بشه:

    1- پشتیبانی از locale فارسی در ویندوز(البته اگه از ویندوز استفاده می کنید) یعنی تنظیمات language ویندوزتون رو فارسی کنید.
    2- codepage صفحات وب که interface شما هستند بین شما و دیتابیس.(البته اگه وب کار میکنید)
    3- collation دیتابیس و جداول که بهتره utf8 باشه(البته بدون این هم میشه چون من با یه collation دیگه فارسی کار می کنم!)
    4- نوع ارتباط به دیتابیس(بعضی از کانکشن ها تنظیماتی برای charset=utf8 داره)

  18. #18
    سلام
    (بعضی از کانکشن ها تنظیماتی برای charset=utf8 داره) کدوم کانکشن ها ؟؟؟؟
    قضیه collation چبه؟؟(گفتم که بی سوادم)
    ممنونم

  19. #19
    راستش کانکشنی که من باهاش کار می کنم تنظیماتی برای utf8 نداره ولی یکبار شنیدم که یکی می گفت odbc connection به mysql یه جایی داره که میگید charset=utf8 .

    collation هم همون charset هست. توی mysql به این اسم اومده.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    112
    من از xampp استفاده می کنم. داده هایی که بصورت دستی از phpmyadmin وارد می کنم در phpmyadmin فارسی نمایش داده میشه اما وقتی که با توابع mysql_connect , mysql_query به بانک وصل می شم و داده ها رو می خونم بصورت ؟؟؟؟؟ نمایش داده میشن!
    احتمالاً یه جایی باید charset مربوط به connection رو تعریف کنیم . کسی از دوستان اطلاعی در این مورد نداره ؟

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    112

    Post رفع مشکل نمایش داده های فارسی بصورت ؟؟؟؟؟؟؟

    فهمیدم !!!
    بعد از اتصال به بانک ، کد زیر را اضافه کنید :
    mysql_query('SET NAMES utf8');

    منبع : http://drupal.org/node/26990

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    دوستان یکی که قبلا این مشکل را داشته و حلش کرده لطفا کمک کنه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    نقل قول نوشته شده توسط pcseven
    فهمیدم !!!
    بعد از اتصال به بانک ، کد زیر را اضافه کنید :
    mysql_query('SET NAMES utf8');

    منبع : http://drupal.org/node/26990

    من که هر چی کلنجار رفتم نتونستم درستش کنم، اگه میشه اطلاعات کامل‌تری بدهید و یا تکه کد خودتان را بگذارید.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    بین آقایون و خانم‌ها کسی نبود جواب ما رو بده؟
    موندیم رو هوا کمک...



    ------------------
    هر چه گشتیم در این شهر نبود اهل دلی

  25. #25
    من که هر چی کلنجار رفتم نتونستم درستش کنم، اگه میشه اطلاعات کامل‌تری بدهید و یا تکه کد خودتان را بگذارید.
    از چه محیطی به mysql دیتا میریزید؟
    با چه collation ای؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    اون مشکل برطرف شد (انکودینگ صفحه را درست کردم درست شد) ولی الان یه مشکل دیگه هست. اونم اینه که زمانی که از طریق برنامه تو دیتابیس اطلاعات بریزم و از طریق برنامه بخونم درسته. اگر خودم برم تو دیتابیس را ببینم اون‌وقت حروف را به صورت زبان ماشین نشان می‌دهد
    در ضمن اگر دستی یک رکورد تو بانکم درست کنم و نمایش دهم. همشو به صورت علامت سؤال نشون می‌ده.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    راستی یادم رفت بگم من با net. برنامه نویسی می‌کنم و دیتابیسم هم Mysql5 هست. در ضمن دیتابیس‌ام هم encoding اش را utf8 گذاشتم و همچنین صفحه‌ی net. ام را.

  28. #28
    زمانی که از طریق برنامه تو دیتابیس اطلاعات بریزم و از طریق برنامه بخونم درسته
    پس کلا مشکلی وجود نداره دیگه...
    چون شما هم میتونید بنویسید و هم بخونید. پس مشکلی برای فارسی کار کردن ندارید!

    اگر خودم برم تو دیتابیس را ببینم اون‌وقت حروف را به صورت زبان ماشین نشان می‌دهد
    یعنی چی زبان ماشین؟! مسلما منظورتون صفر و یک نیست! فکر کنم کد اسکی می بینید...؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    منظورم همون کد اسکی بود (حالا شما دیگه گیر نده).
    من دیتابیس یک برنامه دیگر را دیدم، توی دیتابیس‌اش هم فارسی بود (البته اون با جاوا نوشته شده بود). فکر کنم یه جایی یه کاری باید انجام بدم که ندادم. (مثلا برای فیلدهایی که ارسال می‌کنم encoding تعریف کنم یا همچین چیزی).

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    302
    ببین این راه حل بدردت می خوره فکر کنم بد نباشد :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=55431

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    این لینک کار نمی کنه.
    من همه کار کردم :
    درموقع آپلودفایل در PHPmyadmin فرمت utf-8 رو انتخاب کردم. اما همه کارکتریها ؟؟؟؟ هست.
    collection را به همه نوع تغییر دادم 3 فیلد کارکتری با 3 فرمت مختلف گفتم شاید یکی جواب بده.
    گفتم شاید در انجا بد نشون بده بره تو وب خوب می شه :
    در فایل اصلیم

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

    گذاشتم اما نشد .

    بعد از کانکت دستور :

    mysql_query("SET CHARACTER SET utf8", $connect);
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $connect);

    را اجرا کردم بازم نشد.
    همه اطلاعات کارکتری ؟؟؟؟؟؟ نمایش داده می شه.

    اگه ممکنه راهنماییم کنید ....

  32. #32
    علامت ؟؟؟؟؟؟ به معنای اینه که دیتاهای شما با collation اشتباه به دیتابیس وارد شده. با هر collation ای هم که بخونیدش درست نمیشه.
    مشکل شما توی ورود داده هست نه توی نمایش اون.

    فکر کنم regional setting سیستمتون باید اصلاح بشه...
    از ویندوز استفاده می کنید؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    بله از ویندوز استفاده می کنم.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    راستی یونیکد فایل sql من عربی هستش نمی دونم چرا اما از اکسس تبدیلش کردم اینطوری شده.
    حالا وقتی دارم آپلودش می کنم utf-8 داره اما عربی نداره چیکار کنم.؟
    به قول دوستمون همه کالکشنهارو امتحان کردم درست نشد.

  35. #35
    بله از ویندوز استفاده می کنم.
    برید توی کنترل پنل
    Regional and language option
    توی تب سوم یعنی advanced
    اونجا توی کومبو باید Farsi رو انتخاب کنید.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    من همه این کارها را انجام دادم. utf-8 را هم انتخاب کردم. در صفحه net. هم encoding‌صفحه را utf-8 گذاشتم. ویندوزم هم فارسی است و .... اما بازهم وقتی از داخل query browser به رکوردهام نگاه می کنم درست نشون نمی ده. و وقتی دستی هم وارد دیتابیس می کنم آنوقت در وب سایتم درست نشون نمی ده.
    چه راهی داره؟

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    آقا چرا این بحث اینجا نصفه مونده، یعنی همه مشکلشون حل شده ؟ اگه اینطوره یکی بگه چیکار کرده

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    تو نسخه جدید مشکل حل شده

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    سلام
    منم همین مشکل رو دارم میشه بگید تو تنظیمات language کجا رو باید چی set کنم؟ یعنی کلا تو این قسمت چی کار باید بکنم

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط arostama مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ، من با asp.net و mysql کار دارم ، ولی وقتی insertion را از طریق سایت انجام می دهم همه اونها علامت سوال می شوند .اگر میشه کمک کنین . شماره من : 88364017
    با سلام دوست عزیز
    من هم یه 1 هفته ای مشکل تو رو داشتم و به هر دری سر زدم اما هیچ کدوم جواب نداد و مشکل از زبان default ویندوزه که باید فارسی بشه اما شما نمیتونی به وب سرور بگی که زبان default رو تغییر بدن و آخر سر مشکل و اینطوری حل کردم و عالی داره کار میکنه باید کامپوننت درایوری که برای .net نوشتن و روی سایت mysql.com هم هست بگیری و دانلود بکنی و همه کاراتو با اون بکنی و آخر سر یه dll داره اونو رو سرورت رو مسیر bin آپلودش بکن
    البته 1-باید collation های table رو utf8_persian بزاری و
    2- زمان تعریف connection string حتما utf8 بودن داده رو اشاره بکنی که تو help ش خودش گذاشته
    و خیلی عالی کار میکنه البته رو asp.net 2 تست شده و ok
    موفق باشی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •