نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار نکردن DLL ها پس از بسته شدن ناگهانی VS!!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    Question کار نکردن DLL ها پس از بسته شدن ناگهانی VS!!!

    با سلام. dll هایی ک من استفاده کردم(مثلا freeTextBox) خیلی خوب کار میکرد تا اینکه به روز در حال کارکردن روی پروژم در VS 2008 برق رفت!!! بعد که روشن کردم و میخواستم ادامه بدم. هنگام اجرا کردن این ارور رو میداد:

    Server Error in '/' Application.

    Could not load file or assembly 'Delshad.ThumbPic' or one of its dependencies. The parameter is incorrect. (Exception from HRESULT: 0x80070057 (E_INVALIDARG))



    فکر کردم مشکل از این dll هست(Delshad.ThumbPic)ولی بعد از حذف کلی این dll. به یکی دیگه گیر داد!!

    Could not load file or assembly 'FreeTextBox' or one of its dependencies. The parameter is incorrect. (Exception from HRESULT: 0x80070057 (E_INVALIDARG))

    کسی میدونه مشکل از کجاست؟!!
    با تشکر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: کار نکردن DLL ها پس از بسته شدن ناگهانی VS!!!

    با سلام به همه.
    مشکل من به کمک یکی از اساتید حل شد. راه حل رو میذارم برای کسانی که به این مشکل میخورند.

    دقیقا به خاطر برق نیست بلکه میتونه به خاطر خاموش شدن ناگهانی سیستم شما باشه ، ASP.NET یک پوشه موقت دارد که معمولا مسیر مشابه زیر است :
    C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temp orary
    بسته به ورژن FrameWork که کار می کردید ، هنگام قطعی برق ممکن است برخی فایل ها در این پوشه مشکل پیدا کرده باشند ، فایل های داخل این پوشه را حذف نمایید
    البته اگر ورژن 4 کار می کنید به آدرس مربوط به ورژن 4 بروید ...
    اگر مجوبر شدید کل پوشه Temporary را حذف کنید ولی وقتی این پوشه را دوباره ایجادکردید دقت کنید که باید پرمیشن های لازم مثلا Network Service را به این پوشه بدهید
    موفق باشید
    http://forum.how2learnasp.net/ShowTopic.aspx?Code=4442
    با تشکر از :http://how2learnasp.net

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •