نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: من کامپوننت dev را دارم ولی نحوه استفاده از آن را بلد نیستم آموزش استفاده از آن را می خواستم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    Smile من کامپوننت dev را دارم ولی نحوه استفاده از آن را بلد نیستم آموزش استفاده از آن را می خواستم

    من کامپوننت dev را دارم ولی نحوه استفاده از آن را بلد نیستم آموزش استفاده از آن را می خواستم

    ممنون میشم پاسخ دهید


  2. #2

    نقل قول: من کامپوننت dev را دارم ولی نحوه استفاده از آن را بلد نیستم آموزش استفاده از آن را می خواست

    سلام دوست عزیز نیاز به آموزش نداره
    فقط شما اون رو به رفرنس ها اضافه کنید-میتونید بکشید بندازید رو toolbox

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    نقل قول: من کامپوننت dev را دارم ولی نحوه استفاده از آن را بلد نیستم آموزش استفاده از آن را می خواست

    نه بعضی هاشون کاربرد دیگری دارم مثل balloon

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,809

    نقل قول: من کامپوننت dev را دارم ولی نحوه استفاده از آن را بلد نیستم آموزش استفاده از آن را می خواست

    دوست عزیز این ابزارها معمولا آموزش فارسیشون نایابه

    بهترین آموزش اینه که هلپش رو مطالعه کنید و با سمپلهاش کار کنید

    یکم وقت گیره ولی به زحمتش می ارزه

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •