نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با فارسی - گرا� یک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    Thumbs down مشکل با فارسی - گرا� یک

    سلام
    بنده یک صفحه رو از وب میخونم ، با تابع file_get_contents ، بعد زمانی که لود میشه تمام کلمات گرافیک به گرا� یک تبدیل میشن !!!!!


    نمیدونم چیکار کنم !

    کسی پیشنهادی داره ؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکل با فارسی - گرا� یک

    الان هم فهمیدم که با این کلمات هم مشکل داره
     S�o Tom� and Pr�ncipe

    São Tomé and Príncipe

  3. #3

    نقل قول: مشکل با فارسی - گرا� یک

    کدوم صفحه؟
    کدت رو بذار ما هم تست کنیم خب.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکل با فارسی - گرا� یک

    فقط همین ادرسو میدم به file_get_contents
    http://www.google.com/advanced_search?hl=en

  5. #5

    نقل قول: مشکل با فارسی - گرا� یک

    فک کنم منظورت نسخهء فارسیس هست؟ چون اینکه گذاشتی نسخهء انگلیسی هست (hl=en).

    بعدا سرفرصت با این تست میکنم:

    <?php

    header('Content-Type: text/plain');

    echo file_get_contents('http://www.google.com/advanced_search?hl=fa');

    ?>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکل با فارسی - گرا� یک

    ممنون ،

    تو همون نسخه انگلیسی São Tomé and Príncipe به S�o Tom� and Pr�ncipe تبدیل میشه :(

  7. #7

    نقل قول: مشکل با فارسی - گرا� یک

    اینو تست کن ببین درست کار میکنه یا نه:
    <?php

    header('Content-Type: text/html; charset=windows-1256');

    echo file_get_contents('http://www.google.com/advanced_search?hl=en');

    ?>


    اگر مشکل رفع نشده بود ببین اگر انکدینگ مرورگر روی windows-1256 نرفته خودت دستی تنظیش کن روی windows-1256.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکل با فارسی - گرا� یک

    مثل اینکه مشکل از ویراشگر هست و باگ داره ...
    عوض کردم درست UTF-8 رو Set میکنه .

    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •