نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چهارخروجی در هر سطر

  1. #1

    چهارخروجی در هر سطر

    سلام
    من اینکد رو برای قسمت محصولات سایت استفاده کردم هر جور که مینویسم باز اونی که می خواهم نمیشه
    می خواهم که 4 رکورد رو نشون بده بره خط بعد 4 تا دیگه و خط بعد 4 تا دیگه
    هر کار می کنم یا یکی کم میشه یا یکی زیاد مثلا تو یک خط 3 تا خط بعد 4 تا اگر ممکنه راهنمایی کنید
    اصل کد :


    $sql = 'SELECT * FROM products Order by Product_Id DESC ' ;
    mysql_query("set names 'utf8'");

    $pager = new PS_Pagination($link, $sql, 10, 10, "");
    $pager->setDebug(true);

    $rs = $pager->paginate();
    if(!$rs) die(mysql_error());
    while($row = mysql_fetch_assoc($rs)) {

    $Product_Id=$row['Product_Id'];
    $Name =$row['Name'];
    $Description =$row['Description'];


    echo "<DIV id='news'><a href=\"?product=$Product_Id\">" .$Name. "</a><br></div>";
    echo "<DIV id='newslong'>$Description</DIV>";


    }

    echo "<br><center>\n";
    echo $pager->renderFullNav();

    echo "<br />\n";

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: چهارخروجی در هر سطر

    شاید درست متوجه نشده باشم اما یک متغییر بگیر و در حلقه مقدارشو اضافه کن هر وقت باقی مانده متغیر بر 4 برابر صفر شد یک تگ <br> چاپ کن باید درست بشه ؟؟؟

    for ( $counter = 1; $counter <= 100; $counter += 1) {
    echo 'ok';
    if (($counter % 4) == 0){
    echo '<br />';
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: چهارخروجی در هر سطر

    امین جان ممنون بابت پاسخت خیلی چیزا رو تست کردم ولی اونیکه میخام نمیشه
    میخواهم که توهر سطر 4 رکورد دیده بشه بعد بره سراغ خط بعدی و بعد خط بعدی
    اگر ممکنه روی اون کدبر مبنای اون خروجی راهنماییم کن
    مثلا این ولی این 1 لاین 5 تایی میده بعد 4 تایی

    $sql = 'SELECT * FROM gallery ' ;
    mysql_query("set names 'utf8'");


    $pager = new PS_Pagination($link, $sql, 10, 10, "");


    $pager->setDebug(true);


    $rs = $pager->paginate();
    if(!$rs) die(mysql_error());

    echo '<table width="400" height="250" style="text-align:center;vertical-align:midlle;"><tr>';
    $item_counter = 0;
    while($row = mysql_fetch_assoc($rs)) {

    $Id=$row['Id'];
    $Shortnews =$row['Shortnews'];
    $Dte =$row['Dte'];


    echo '<td><a href="gallery-'.$Id.'.item">'.$Shortnews.'</a><br>';
    echo "$Dte <br>";
    echo '</td>';
    if ( $item_counter == 3 ) { echo '</tr><tr>';$item_counter=0; }
    $item_counter = $item_counter + 1;

    }

    //Display the full navigation in one go

    echo "</tr></table>";
    echo $pager->renderFullNav();

    echo "<br />\n";}

    البته ابن رو برای جای دیگه نوشته بودم

    بازم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: چهارخروجی در هر سطر

    به این توجه کن style='float: left;'


    $counter = 1;
    while($row = mysql_fetch_assoc($rs)) {

    $Product_Id=$row['Product_Id'];
    $Name =$row['Name'];
    $Description =$row['Description'];


    echo "<div id='news' style='float: left;'><a href=\"?product=$Product_Id\">" .$Name. "</a>";
    echo "<div id='newslong'>$Description</div></div>";
    $counter++;
    if (($counter % 4) == 0){
    echo '<br /'.'><br />';
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: چهارخروجی در هر سطر

    واقها ممنون از راهنماییت
    این طوری کردم درست شد


    echo '<table width="400" height="250" style="text-align:center;vertical-align:midlle;"><tr>';
    $item_counter = 1;
    while($row = mysql_fetch_assoc($rs)) {

    $Id=$row['Id'];
    $Shortnews =$row['Shortnews'];
    $Dte =$row['Dte'];


    echo '<td><a href="gallery-'.$Id.'.item">'.$Shortnews.'</a><br>';
    echo "$Dte <br>";
    echo '</td>';
    if ( $item_counter == 4 ) { echo '</tr><tr>';$item_counter=0; }
    $item_counter = $item_counter + 1;

    }

    //Display the full navigation in one go

    echo "</tr></table>";

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •