نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اخه چرا این تابع رو نمیشناسه ؟

  1. #1

    اخه چرا این تابع رو نمیشناسه ؟

    سلام خدمته دوستان و مدیر بخش ...
    بنده یک سایت دارم طراحی میکنم ، توش این تابع پی اچ پی رو به کار بردم ولی متاسفانه این ارور رو میده :
    PHP کد:
    Fatal error: Call to undefined function content() in D:CodingWampwwwElearningHome.php on line 33

    کده بنده هم اینه :

    PHP کد:
    <?php
    function content(){
    echo
    "<div class=\"content_header\"> ".MYTEXT."</div>";
    echo
    "<div class=\"content_main\">";
    echo
    "<div class=\"content_text\">".MYTEXT."</div>";
    echo
    "</div>";

    }

    content();
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: اخه چرا این تابع رو نمیشناسه ؟

    این که مشکلی نداره باید بری ببینی خط 33 فایل ElearningHome.php چیه که به نظرم یک سمیکولن جا انداخته باشی

  3. #3

    نقل قول: اخه چرا این تابع رو نمیشناسه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    این که مشکلی نداره باید بری ببینی خط 33 فایل ElearningHome.php چیه که به نظرم یک سمیکولن جا انداخته باشی
    خط 33 که اصلا اچ تی ام ال هستش ...
    نمیدونم چش شده .
    توی خط 35 تازه پی اچ پی رو شروع کردم .

  4. #4

    نقل قول: اخه چرا این تابع رو نمیشناسه ؟

    آقا این مسئله حل شد ...
    یه اشتباهه بچه گانه از خودم بود ... من یه سایته دیگه با همین نام داشتم ... هی تو دریم ویور داشتم اون یه سایت رو آبدیت میکردم و تو ومپ یه سایته دیگه رو میدیدم.
    از مدیران میخوام این تاپیک رو پاک کنند .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •