نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطوری مقدار modifiers یک کنترل را با برنامه نویسی ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    چطوری مقدار modifiers یک کنترل را با برنامه نویسی ؟

    بازم سلام به اساتید دوستداشتنی
    من اومدم تعریف کردم
    textbox txt=new textbox;
    حالا چطوری میتونم مقدار modifiers اون کنترل رو برابر با public کنم که بتونم از صفحات دیگه هم ازش استفاده کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: چطوری مقدار modifiers یک کنترل را با برنامه نویسی ؟

    تو دیزاین که معلومه

    ولی با کد باید تو فایل Designer.cs

    تغییر بدید.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: چطوری مقدار modifiers یک کنترل را با برنامه نویسی ؟

    ببخشید این فایل رو با چه نامی میتونم پیدا کنم
    چون با این نام من ندیدم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: چطوری مقدار modifiers یک کنترل را با برنامه نویسی ؟

    با عرض پوزش متوجه شدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: چطوری مقدار modifiers یک کنترل را با برنامه نویسی ؟

    خب تو سولوشن اکسپلورر نگا کنید به ازای هر فرم سه تا فایل دارید

    با فرض Form1

    Form1.cs
    Form1.Designer.cs
    Form1.resx

    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چطوری مقدار modifiers یک کنترل را با برنامه نویسی ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ya30ien2 مشاهده تاپیک
    بازم سلام به اساتید دوستداشتنی
    من اومدم تعریف کردم
    textbox txt=new textbox;
    حالا چطوری میتونم مقدار modifiers اون کنترل رو برابر با public کنم که بتونم از صفحات دیگه هم ازش استفاده کنم ؟
    دوست عزیز شما وقتی تکست باکس رو با کد ایجاد می کنید دیگه نیازی به این کار نیست!!!!!!
    شما میتونید اینطوری تکست باکس رو ایجاد کنید که از همه جا قابل شناسایی و دسترسی باشه :
    public TextBox txt = new TextBox();

    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: چطوری مقدار modifiers یک کنترل را با برنامه نویسی ؟

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما وقتی تکست باکس رو با کد ایجاد می کنید دیگه نیازی به این کار نیست!!!!!!
    شما میتونید اینطوری تکست باکس رو ایجاد کنید که از همه جا قابل شناسایی و دسترسی باشه :
    public TextBox txt = new TextBox();

    موفق باشید
    خیلی عالی بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •