نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

  1. #1

    اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

    سلام
    من در فرم برنامه ام چند کمبو باکس دارم که در هنگام برنامه نویسی در گزینه Edit Items انتخابهای مورد نظر رو براش تعریف کردم و در هنگام ذخیره هم از خاصیت تکس استفاده می کنم . حالا گاهی اوقات باید یک آیتم جدید به این کمبوباکس اضافه کنم . در واقع با استفاده از Add Items انتخاب جدید اضافه میشه ولی وقتی دوباره فرم رو می بندم و مجدد بازش میکنم اون انتخاب از بین رفته .
    حالا چه کار کنم که وقتی یک انتخاب اضافه می کنم دیگه ثابت باشه ؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

    برای این کار لازمه که لیست آیتم های کامبوباکس رو در دیتابیس ذخیره کنید و در هنگام لود فرم از دیتابیس بخونید.
    وقتی هم میخواهید یک آیتم جدید اضافه کنید باید اونو به دیتابیس اضافه کنید.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

    سوالتان کمی گنگ است ، ولی اگه بحث ورود آیتم هاست :


    ComboBox cmb = new ComboBox();
    string[] data = { "ali", "reza", "salar","hossain","farhad" };
    cmb.Items.AddRange(data);

    اکثر اوقات پر کردن داده ها ممکن است در رویداد کلیک ، یک کنترلی انجام شود ، مثال :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ComboBox cmb = new ComboBox();
    cmb.Items.Add("salar");

    }

    این طبیعی است که افزوده شدن آیتم "salar" مشروط بر فراخوانی شدن رویداد کلیک button1 می باشد .

    و اگر میخواهید همیشه داده های ثابتی تو کمبو باشن ، و حالا اگه از قبل مشخص باشه با پراپرتی Edit Items میتونید همشونو

    اضافه کنید و اگر میخواین بشکل پویا اضافه بشه ، همانطور که دوست عزیزی هم گفتن ، داده ها باید تویه فایل یا پایگاه داده ای ثبت شده

    باشند ، مثال :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ComboBox cmb = new ComboBox();
    string[] data = System.IO.File.ReadAllLines("D:\\data.txt");
    cmb.Items.AddRange(data);

    }


    امیدوارم به مقصودتان رسیده باشید .

    موفق باشید ./






  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Smoke_1110 مشاهده تاپیک
    سلام
    ولی وقتی دوباره فرم رو می بندم و مجدد بازش میکنم اون انتخاب از بین رفته .
    برای اینکه فرم جدید شما همون فرم قبلی نیست. یکی دیگه تعریف کردید. برای همین کمبو باکسش هم همون قبلی نیست.

    حالا چه کار کنم که وقتی یک انتخاب اضافه می کنم دیگه ثابت باشه ؟
    همه ی اعضا را بخون و در منبع داده ی برنام ذخیره کن.

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

    حالا براش بانک تشکیل دادم ولی با دستور combobox1.text ذخیره نمیشه
    مثال بگم مثل در فرم من سه تا تکست باکس وجود داره مبروط به نام و نام خانوادگی و شماره شناسنامه و یک کمبو باکس که میزان تحصیلات در اون هست در حالت قبلی در دستور اینرست اطلاعات رو ذخیره می کرد اما الان که کمبو رو به بانک وصل کردم دیگه دستور اینرست قبلی که از خاصیت تکست برا کمبو استفاده می کردم الان ارور میده باید از چه خاصیتی استفاده کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

    ببین بیا مسئله را تفکیک کنیم تا مشکل شفاف بشه.
    شما الان بحث کمبو باکس را با بانک داده ترکیب کردید که بهتره تکلیف روشن بشه با کمبو باکس مشکل داریم یا با بانک.

    اول از همه من نفهمیدم منظور از این جمله چیه؟
    ولی با دستور combobox1.text ذخیره نمیشه
    مگه قراره که combobox1.text (که دستور هم نیست بلکه property هست) چیزی را ذخیره کنه؟

    دوم شما بانک را چطور به کمبو باکس وصل می کنید؟
    سوم اگر داده ای را اضافه کردید، آن را به بانک اضافه کنید و بعد دوباره کمبوباکس را دوباره لود کنید نه اینکه دیتا را به کمبو باکس اضافه کنید و بعد منتظر تاثیر آن روی دیتابیس باشید.

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

    دستور ذخیره کلی رو میگم به این صورت :( tableadaptor.insert(textbox.text,combobox1.text
    حالا کمبو رو بانک متصل کردم برای اضافه کردن به کمبو مشکل ندارم مشکل من در ذخیره کلی اطلاعات فرم هست که دستورش قبلا به این صورت بالا بوده
    حالا که کمبو رو به بانکی که اطلاعات مقادیر اون درش هست وصل کردم دیگه با خاصیت تکست ذخیره نمیکنه
    در ضمن اگر هم ذخیره بشه در هنگام جستجوی اطلاعات مقادیر کمبو باکس که من سرچ کردم همون مقادیر بانک مربوط به دادهای کمو باکس هستش نه اون اطلاعات فرد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: اضافه کردن به آیتمهای یک ComboBox

    submitchanges را استفاده می کنید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •