نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه جدا سازی متن مورد نظر از داخل علائم و نگارش های خاص !

  1. #1

    نحوه جدا سازی متن مورد نظر از داخل علائم و نگارش های خاص !

    سلام لطفا کسی راهنماییم کنه که چطوری میتونم فقط Adminstrators رو از داخل این متن که در دیتابیس ذخیره شده به دست بیارم ! دیتابیس از نوع MYSQL هستش وقتی فراخوانی میکنم کل متن رو برای میاره من چطوری میتونم فقط گزینه Adminstrator رو به دست بیارم و نمایش بدم


    a:3:{s:7:"english";s:14:"Administrators";}

  2. #2

    نقل قول: نحوه جدا سازی متن مورد نظر از داخل علائم و نگارش های خاص !

    اگر فقط بحث همینه :


    string str = "a:3:{s:7:" + "english;s:14:" + "Administrators;}";
    string res = str.Split(';')[1].Split(':')[2];
    MessageBox.Show(res);


    موفق باشید ./






  3. #3

    نقل قول: نحوه جدا سازی متن مورد نظر از داخل علائم و نگارش های خاص !

    از بابات پاسختون ممنون ولی من یه مشکل دارم باهاش لطفا کد زیر رو نگا کنید.


    a:1:{i:0;s:1:"1";}


    من میخوام "1" رو همراه با کوتیشن هاش بخونم ! ولی نمیشه خطا برای کوتیشن ها میده اینو چیکار میشه کرد ؟

  4. #4

    Question نقل قول: نحوه جدا سازی متن مورد نظر از داخل علائم و نگارش های خاص !

    لطفا اینو ببینید :



    a:6:{s:5:"admin";i:900;s:4:"user";i:900;s:4:"ajax" ;i:300;s:6:"upload";i:900;s:8:"download";i:3600;s: 3:"rss";i:900;}



    من مشکلم اینه که میخوام از داخل این اعداد 900 که مقدار admin , ajax , upload و .. هستش بخونم چطوری میتونم ایم کار رو انجام بدم خیلی مهمه !!!

  5. #5

    Question نقل قول: نحوه جدا سازی متن مورد نظر از داخل علائم و نگارش های خاص !

    هدف کلی من این هستش برای میخوام مقادیر هر کدام از admin,user,ajax,upload,download,rss رو برا هر کدومش بخونم !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •