نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه نمایش تصویر ذخیره شده با استفاده از linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نحوه نمایش تصویر ذخیره شده با استفاده از linq

    با سلام به دوستان

    من دو table دارم که یکی مربوط به ملک و دیگری تصاویر مربوطه به این ملک است و این دو table را به توسط فیلد id ملک در tabel تصاویر ذخیره می کنم
    حال مشکل من این است که زمانی که می خواهیم تصاویر مربوط به یک رکورد ملک را برگردانم (هر ملک تعدادی تصویر داره) حال می خواهم این تصاویر را در pictuerbox ها نمایش بدهم چگونه است ؟
    اگر برای یک رکورد ملک یک تصویر ذخیره کرده باشم مشکل با نمایش دادن آن ندارم ولی اگر تصاویر بیشتر باشه



    public Class_linq.pictuer pic_show()
    {
    try
    {
    var Query = (from T in bank.amlak_ejarehis
    join Q in bank.pictuers
    on T.id equals Q.id_melk
    select Q).SingleOrDefault();
    return Query;
    }







    درضمن تصویر را به دلایلی در databaseذخیره کرده ام

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    نقل قول: نحوه نمایش تصویر ذخیره شده با استفاده از linq

    خوب مشکل از single or default() هست دیگه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •