نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجرا شدن برنامه بانکی بدون بانک

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    50

    اجرا شدن برنامه بانکی بدون بانک

    باسلام خدمت شما دوستان
    یک برنامه دارم که بانکش 2008 SQL Servre می خوام برای برنامم یه Setup بسازم به صورتی که برای اجرا شدن روی سیستم مقصد ( کاربر) نیاز به نصب SQL Server نباشه . حالا چند سوال :
    1 – برای این کار از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
    2 – کلاس Connection و ConnectionString برنامه به صورت زیر هست آیا نیازی به تغییر ConnectionString هست یا نه ؟
    3 – فایلهای MDF و LDF بانکم را باید کجا قرار بدم ؟

    public SqlConnection ObjCon = new SqlConnection();
    public SqlCommand ObjCom = new SqlCommand();
    public SqlDataAdapter ObjAdapter = new SqlDataAdapter();
    public SqlDataReader ObjReader;
    public DataSet ObjdataSet = new DataSet();
    public DataTable ObjDT = new DataTable();
    public void Initial()
    {
    ObjCon.ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=Test;Integrated Security=True";
    ObjCon.Open();
    ObjCom.Connection = ObjCon;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اجرا شدن برنامه بانکی بدون بانک

    برای اجرا شدن روی سیستم مقصد ( کاربر) نیاز به نصب SQL Server نباشه

    اگه منظورتون اینه که برنامتون تحت شبکه هستش SQL SERVER باید حتما تو سرور نصب بشه و برا استیشن ها نیازی به نصب SQL SERVER ندارید


    کانکشن استرینگ تو استیشن ها :

    string ConnectionString = @"Data Source=ServerIp\InstanceName;Initial Catalog=Test;Integrated Security=True";


    ServerIP :آدرس IP سرو هستش

    InstanceName نام اینستنسیه که SQL SERVER رو با اون نام تو سرور نصب کردید.

    فایلهای MDF و LDF بانکم را باید کجا قرار بدم ؟


    این فایلها رو تو سرور تو یه مسیر امن ذخیره کنید و توسط Management Studio اتچتشون کنید


    فقط دقت کنید پورت پیش فرض SQL رو بذارید تو لیست Exceptions فایروال سرور (حالا چه نرم افزاری - چه سخت افزاری ) در هر صورت این پورت جهت ارتباط اپلیکیشن شما بصورت دوطرفه به SQL SERVER نیازه باز باشه

    جهت امنیت بیشتر این پورت رو فقط به شبکه محلی خودتون Assign کنید.

    موفق باشید.


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    50

    نقل قول: اجرا شدن برنامه بانکی بدون بانک

    نقل قول نوشته شده توسط Esmail Solhkhah مشاهده تاپیک

    اگه منظورتون اینه که برنامتون تحت شبکه هستش SQL SERVER باید حتما تو سرور نصب بشه و برا استیشن ها نیازی به نصب SQL SERVER ندارید


    کانکشن استرینگ تو استیشن ها :

    string ConnectionString = @"Data Source=ServerIp\InstanceName;Initial Catalog=Test;Integrated Security=True";


    ServerIP :آدرس IP سرو هستش

    InstanceName نام اینستنسیه که SQL SERVER رو با اون نام تو سرور نصب کردید.



    این فایلها رو تو سرور تو یه مسیر امن ذخیره کنید و توسط Management Studio اتچتشون کنید


    فقط دقت کنید پورت پیش فرض SQL رو بذارید تو لیست Exceptions فایروال سرور (حالا چه نرم افزاری - چه سخت افزاری ) در هر صورت این پورت جهت ارتباط اپلیکیشن شما بصورت دوطرفه به SQL SERVER نیازه باز باشه

    جهت امنیت بیشتر این پورت رو فقط به شبکه محلی خودتون Assign کنید.

    موفق باشید.
    با سلام
    نه برنامه تحت شبکه نیست و فقط روی یک سیستم دیگه قراره که اجرا بشه. ConnectionString را باید به چه صورتی تنظیمش کنم تا مشکلی در سیستم مقصد برای اجرا شدن برنامه بوجود نیاد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اجرا شدن برنامه بانکی بدون بانک

    بجای ServerIP

    نام کامپیوتر رو بزارید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اجرا شدن برنامه بانکی بدون بانک

    ضمنا اگه برنامه تو یه کامپیوتر نصب میشه رو اون کامپیوتر حتما باید SQL SERVER نصب کنید

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اجرا شدن برنامه بانکی بدون بانک

    با سلام

    از sql Express استفاده بکنید که نیازی نباشه sqlServer رو نصب بکنید چون واقعا کار زیاد جالبی نیست روی سیستم مقصد sql Server نصب باشه مگر اینکه خود مشتری نیاز داشه باشه بهش که باز اونم خودش دردسرهای خواص خودش رو داره

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: اجرا شدن برنامه بانکی بدون بانک

    با سلام

    دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم
    به جای Service-based database یا فایل(mdf) از Server Compact Edition استفاده کنید

    کانکشن استرینگ هم اینطوری میشه


    string ConnectionString = @"DataSource=mydb.sdf";

    نیازی به سرور و اینطور چیزا نداره
    آخرین ویرایش به وسیله jeson_park : یک شنبه 30 مرداد 1390 در 17:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •