نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: با توجه به عکس (+) قرار داره یا (-)

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    Unhappy با توجه به عکس (+) قرار داره یا (-)

    ببین دوست عزیز من موس رو شبیه سازی کردم و روی یک فرم می برم که موس قراره چند تا کلیک روی اون انجام بده
    مثال قراره روی log files در عکس کلیک کنه حالا اگه tools در حالت بسته باشه باید تشخیص بده و در حالت باز قرارش بده
    لطفا کمک کنید

    moshkel.jpg

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: با توجه به عکس (+) قرار داره یا (-)

    با سلام

    ببخشید فکر کنم من منظورتون رو متوجه نشدم اگه میشه یه کم بیشتر این موضوع رو توضیح بدید که مثلا اکر tools تو حالت بسته بود شما چطور اصلابه log files دسترسی دارید ؟؟ خب اگر tools بسته باشه که اصلا log files رو نمی بنید که روش کلیک کنید. اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا موضوع رو متوجه بشم شاید بتونم کمکت بکنم

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    نقل قول: با توجه به عکس (+) قرار داره یا (-)

    خوب مشکلم همینه دیگه چطور باید بفهمم tools بسته یا باز اگه بسته باشه ابتدا اونو باز کنم بعدش روی log files کلیک کنم و اگر tools باز بو برم مستقیم log files رو کلیک کنم

    در واقع
    نحوه تشخیص باز یا بسته بودن tools رو می خوام

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: با توجه به عکس (+) قرار داره یا (-)

    شما میتونید به این صورت عمل کنید


    foreach (TreeNode n in treeView1.Nodes)
    {
    if (n.IsExpanded)
    {
    MessageBox.Show(string.Format("Node {0} baz ast",n.Text));
    }
    }


    این کد هر Node که باز هست اسمش رو به شما میگه. شما همونطور که میدونید ازش استفاده بکنید

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    نقل قول: با توجه به عکس (+) قرار داره یا (-)

    دوست عزیز این خیلی خوبه
    ولی من دارم روی یک پنجره که مال خودم نیست این کار رو انجام میدم چطور باید به treeView اون پنجره رو تو برنامه ای که دارم مینویسم بیارمش یعنی به جای treeView1.Nodes در کد بالا چه چیزی بنویسم
    مچکرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •