نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیدا کردن 3 تای بزرگتر در یک فیلد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    90

    Unhappy پیدا کردن 3 تای بزرگتر در یک فیلد

    سلام دوستان. یه تیبل دارم به نام tbl_booksinfo که اسم یکی از فیلدهاش numbersgetbook (=تعداد باری که کتاب امانت گرفته شده و مطالعه شده است) هست. حالا می خوام با استفاده از فیلد numbersgetbook ، سه یا 4 کتابی که پر طرفدارتر از بقیه ی کتابها بودن و بیشتر امانت گرفته و مطالعه شدند رو پیدا کنم ، چه جوری میشه این کار رو کرد؟

    مبتدی هستم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wolfstander
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    کتاب اکسس
    پست
    724

    نقل قول: پیدا کردن 3 تای بزرگتر در یک فیلد

    شما اول باید یک کوئری بسازی که تعداد امانت گرفته شده رو بشماره
    بعد از اون بگی که فقط top 3 رو به شما نشون بده
    اگه متوجه نشدی، همین تیبل رو بذار که برات کوئری اش رو درست کنم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    90

    نقل قول: پیدا کردن 3 تای بزرگتر در یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط wolfstander مشاهده تاپیک
    شما اول باید یک کوئری بسازی که تعداد امانت گرفته شده رو بشماره
    بعد از اون بگی که فقط top 3 رو به شما نشون بده
    اگه متوجه نشدی، همین تیبل رو بذار که برات کوئری اش رو درست کنم
    دوست من فیلد numbersgetbook این کار رو انجام میده ، یعنی هر وقت کتابی امانت گرفته میشه به تعداد numbersgetbookیکی اضافه میشه، اما سوال من اینه که
    چه جوری 3تا numbersgetbook بزرگتر نسبت به بقیه رو در tbl_booksinfo پیدا کنم؟

    لطفاً سینتکس دستور رو قرار بدید.

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار wolfstander
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    کتاب اکسس
    پست
    724

    نقل قول: پیدا کردن 3 تای بزرگتر در یک فیلد

    SELECT TOP 3 numbersgetbook   FROM tbl_booksinfo;

    دقیقا ً عین جدول شما درست کردم تا ببینید که چی شد

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    90

    نقل قول: پیدا کردن 3 تای بزرگتر در یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط wolfstander مشاهده تاپیک
    SELECT TOP 3 numbersgetbook   FROM tbl_booksinfo;

    دقیقا ً عین جدول شما درست کردم تا ببینید که چی شد
    ممنون از اینکه جواب دادید .دوست من ، این روش که شما گفتی رو من قبلا تست کردم، جواب نمیده، 3تا رکورد اول رو نشون میده.
    لطفا راهنمایی کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: پیدا کردن 3 تای بزرگتر در یک فیلد

    SELECT TOP 3 * FROM tbl_booksinfo  ORDER BY numbersgetbook DESC

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •