نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

  1. #1

    Question ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    من می خوام تو برنامه یه فایل notepad را بگیرم، بعد با فرمولام یه تغیراتی توش بدم.و خروجی را با تغییراتش بیرون بدم.لطف کنین کمکم کنین.(فقط نمی خوام خود فایل رو باز کنما ، می خوام این عملیات زیر برنامه انجام بشه یعنی کاربر یه کلید باز کردن طرح داره که میزنه ولی چیزی باز نشه فقط آدرس، بعد یه کلید هم تبدیل داره که وقتی اونو بزنه تغییرات توش انجام بشه و بعد هم ذخیرش کنه.) حالا شما هر چی میدونین بگین.ممنون از همتون.خیلی ضروریه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    من می خوام تو برنامه یه فایل notepad را بگیرم
    منظورتون اطلاعات جاری موجود تو برنامه notepad هست یا یه فایل تکست ذخیره شده تو هارد ؟

  3. #3

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    نه.همین فایل ذخیره شده تو هارد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    string Currentline = "";
    using (StreamReader sr = new StreamReader("c:\\1.txt"))
    {
    while (!sr.EndOfStream)
    {
    Currentline = sr.ReadLine();
    // Do your formula
    }
    sr.Close();
    }


    برای خوندن سطر به سطر فایل

    حالا هر سطر رو تغییر دادید سیوش کنید نهایتا بریزید تو فایل خروجی

  5. #5

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    یه برنامه که خروجی فایل notepad میده.من میخوام خروجی که اون ذخیره میکنه رو بگیرم و ......

  6. #6

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    خب ممنون.حالا میخوام آدرس فایل رو کاربر انتخاب کنه و این کار شما انجام بشه به جای این آدرس

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    یه برنامه که خروجی فایل notepad میده.من میخوام خروجی که اون ذخیره میکنه رو بگیرم و ......
    منظورتون رو واضح تر بگید

    منظور از اون ذخیره میکنه چیه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    نقل قول نوشته شده توسط ice672122724 مشاهده تاپیک
    خب ممنون.حالا میخوام آدرس فایل رو کاربر انتخاب کنه و این کار شما انجام بشه به جای این آدرس
                OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.Filter = "Text files (*.txt)|*.txt";

    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    List<string> lines = new List<string>();

    string Currentline = "";
    using (StreamReader sr = new StreamReader(op.FileName))
    {

    while (!sr.EndOfStream)
    {
    Currentline = sr.ReadLine();
    // Do your formula
    lines.Add(Currentline);
    }
    sr.Close();
    }

    using (StreamWriter sw = new StreamWriter(op.FileName))
    {
    foreach (string line in lines)
    {
    sw.WriteLine(line);
    }
    sw.Close();
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    باشه.خب یه برنامه طراحی که مثلا ما یه شکل می کشیم و ازاون خروجی میگیریم که یه فایل notepad به ما میده که توش تو هر خط چند تا عدد هست که مثلا اگه اون شکل مربع باشه مثلا تو خط اول میده x0 y0 که عنی یه ضلعش از این مختصات شروع میشه ومثلا خط بعد میده x2.25 y4.564 همینطور مختصات میده و من میخام باز بشه که بهش چیزی اضافه کنم.حالا اینو کار نداریم .اگه از openfiledialog استفاده کنم چطور ادرسشو جای این آدرس تو کد شما بذارم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    اگه از openfiledialog استفاده کنم چطور ادرسشو جای این آدرس تو کد شما بذارم؟
    شما یا آدرس فایل رو میدونید که در اینصورت نیاز به openfiledialog نیست و آدرس رو دقیقا میزارید تو سازنده هردو آبجکت sr و sw

    یا آدرس رو نمیدونید که در اینصورت نیازه کاربر با openfiledialog آدرس فایل رو مشخص کنه

  11. #11

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    مثلا میخوام این فایل


    %
    G90
    G49
    M3 S15000
    G0 X0.000 Y-0.000 Z1.000
    G1 Z-0.100 F1200
    G1 X0.049 Y0.574
    X0.128 Y1.146
    X0.239 Y1.712
    X0.381 Y2.271
    X0.535 Y2.750
    X0.723 Y3.218
    X0.945 Y3.671
    X1.198 Y4.106
    X1.454 Y4.474
    X1.740 Y4.825
    X2.054 Y5.154
    X2.393 Y5.457
    X2.754 Y5.733
    X3.134 Y5.980
    X3.528 Y6.194
    X4.005 Y6.411
    X4.496 Y6.595
    X4.999 Y6.747
    X5.509 Y6.866
    X6.026 Y6.958
    X6.548 Y7.026
    X7.071 Y7.071
    G0 Z1.000
    G0 X17.071 Y-0.000
    G1 Z-0.100 F1200
    G1 X17.023 Y0.574
    X16.943 Y1.146
    X16.832 Y1.712
    X16.691 Y2.271
    X16.537 Y2.750
    X16.348 Y3.218
    X16.127 Y3.671
    X15.874 Y4.106
    X15.617 Y4.474
    X15.331 Y4.825
    X15.017 Y5.154
    X14.678 Y5.457
    X14.317 Y5.733
    X13.938 Y5.980
    X13.543 Y6.194
    X13.066 Y6.411
    X12.575 Y6.595
    X12.073 Y6.747
    X11.563 Y6.866
    X11.045 Y6.958
    X10.524 Y7.026
    X10.000 Y7.071
    G0 Z1.000
    G0 X0.000 Y0.000 Z5.000
    G0Z5.000
    X0.000Y0.000
    M05
    M02
    %



    تبدیل بشه به این فایل



    %
    G90
    G49
    M3 S15000
    G0 Z1.000
    G0 X0.000 Y0.000 Z1.000 A85.121
    G1 Z-0.100 F1200.000
    G1 X0.049 Y0.574
    X0.128 Y1.146
    X0.239 Y1.712 A78.904
    X0.381 Y2.271 A75.747
    X0.535 Y2.750 A72.177
    X0.723 Y3.218 A68.114
    X0.945 Y3.671 A63.892
    X1.198 Y4.106 A59.817
    X1.454 Y4.474 A55.176
    X1.740 Y4.825 A50.826
    X2.054 Y5.154 A46.336
    X2.393 Y5.457 A41.791
    X2.754 Y5.733 A37.399
    X3.134 Y5.980 A33.024
    X3.528 Y6.194 A28.508
    X4.005 Y6.411 A24.462
    X4.496 Y6.595 A20.543
    X4.999 Y6.747 A16.814
    X5.509 Y6.866 A13.134
    X6.026 Y6.958 A10.090
    X6.548 Y7.026 A7.422
    X7.071 Y7.071 A4.918
    G0 Z1.000
    G0 X17.071 Y0.000 A-85.220
    G1 Z-0.100 F1200.000
    G1 X17.023 Y0.574
    X16.943 Y1.146
    X16.832 Y1.712 A-78.904
    X16.691 Y2.271 A-75.843
    X16.537 Y2.750 A-72.177
    X16.348 Y3.218 A-68.009
    X16.127 Y3.671 A-63.994
    X15.874 Y4.106 A-59.817
    X15.617 Y4.474 A-55.071
    X15.331 Y4.825 A-50.826
    X15.017 Y5.154 A-46.336
    X14.678 Y5.457 A-41.791
    X14.317 Y5.733 A-37.399
    X13.938 Y5.980 A-33.093
    X13.543 Y6.194 A-28.448
    X13.066 Y6.411 A-24.462
    X12.575 Y6.595 A-20.543
    X12.073 Y6.747 A-16.846
    X11.563 Y6.866 A-13.134
    X11.045 Y6.958 A-10.071
    X10.524 Y7.026 A-7.436
    X10.000 Y7.071 A-4.908
    G0 Z1.000
    G0 X0.000 Y0.000 Z5.000
    G0 Z5.000
    X0.000 Y0.000 A0.000
    M05
    M02
    %

  12. #12

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    من میخوام اون A هارو با توجه به مقدار X و Y تو هر خط به اون خط اضافه کنم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    خب اینکه برمیگرده به فرمولتون

    تو همون کامنتی که گذاشتم این کار رو بکنید

    یعنی هر سطر که خوندید معادلش رو محاسبه کنید و بریزید تو لیست جنریک lines

    مورد کجاست ؟

  14. #14

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    من میخوام این فایل رو


    %
    G90
    G49
    M3 S15000
    G0 X0.000 Y-0.000 Z1.000
    G1 Z-0.100 F1200
    G1 X0.049 Y0.574
    X0.128 Y1.146
    X0.239 Y1.712
    X0.381 Y2.271
    X0.535 Y2.750
    X0.723 Y3.218
    X0.945 Y3.671
    X1.198 Y4.106
    X1.454 Y4.474
    X1.740 Y4.825
    X2.054 Y5.154
    X2.393 Y5.457
    X2.754 Y5.733
    X3.134 Y5.980
    X3.528 Y6.194
    X4.005 Y6.411
    X4.496 Y6.595
    X4.999 Y6.747
    X5.509 Y6.866
    X6.026 Y6.958
    X6.548 Y7.026
    X7.071 Y7.071
    G0 Z1.000
    G0 X17.071 Y-0.000
    G1 Z-0.100 F1200
    G1 X17.023 Y0.574
    X16.943 Y1.146
    X16.832 Y1.712
    X16.691 Y2.271
    X16.537 Y2.750
    X16.348 Y3.218
    X16.127 Y3.671
    X15.874 Y4.106
    X15.617 Y4.474
    X15.331 Y4.825
    X15.017 Y5.154
    X14.678 Y5.457
    X14.317 Y5.733
    X13.938 Y5.980
    X13.543 Y6.194
    X13.066 Y6.411
    X12.575 Y6.595
    X12.073 Y6.747
    X11.563 Y6.866
    X11.045 Y6.958
    X10.524 Y7.026
    X10.000 Y7.071
    G0 Z1.000
    G0 X0.000 Y0.000 Z5.000
    G0Z5.000
    X0.000Y0.000
    M05
    M02
    %


    تبدیل کنم به این فایل


    %
    G90
    G49
    M3 S15000
    G0 Z1.000
    G0 X0.000 Y0.000 Z1.000 A85.121
    G1 Z-0.100 F1200.000
    G1 X0.049 Y0.574
    X0.128 Y1.146
    X0.239 Y1.712 A78.904
    X0.381 Y2.271 A75.747
    X0.535 Y2.750 A72.177
    X0.723 Y3.218 A68.114
    X0.945 Y3.671 A63.892
    X1.198 Y4.106 A59.817
    X1.454 Y4.474 A55.176
    X1.740 Y4.825 A50.826
    X2.054 Y5.154 A46.336
    X2.393 Y5.457 A41.791
    X2.754 Y5.733 A37.399
    X3.134 Y5.980 A33.024
    X3.528 Y6.194 A28.508
    X4.005 Y6.411 A24.462
    X4.496 Y6.595 A20.543
    X4.999 Y6.747 A16.814
    X5.509 Y6.866 A13.134
    X6.026 Y6.958 A10.090
    X6.548 Y7.026 A7.422
    X7.071 Y7.071 A4.918
    G0 Z1.000
    G0 X17.071 Y0.000 A-85.220
    G1 Z-0.100 F1200.000
    G1 X17.023 Y0.574
    X16.943 Y1.146
    X16.832 Y1.712 A-78.904
    X16.691 Y2.271 A-75.843
    X16.537 Y2.750 A-72.177
    X16.348 Y3.218 A-68.009
    X16.127 Y3.671 A-63.994
    X15.874 Y4.106 A-59.817
    X15.617 Y4.474 A-55.071
    X15.331 Y4.825 A-50.826
    X15.017 Y5.154 A-46.336
    X14.678 Y5.457 A-41.791
    X14.317 Y5.733 A-37.399
    X13.938 Y5.980 A-33.093
    X13.543 Y6.194 A-28.448
    X13.066 Y6.411 A-24.462
    X12.575 Y6.595 A-20.543
    X12.073 Y6.747 A-16.846
    X11.563 Y6.866 A-13.134
    X11.045 Y6.958 A-10.071
    X10.524 Y7.026 A-7.436
    X10.000 Y7.071 A-4.908
    G0 Z1.000
    G0 X0.000 Y0.000 Z5.000
    G0 Z5.000
    X0.000 Y0.000 A0.000
    M05
    M02
    %

  15. #15

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    خوب این خوبه.حالا اگه کمک کنین که چطور مقدار x که کنارش نوشته شده و همچنین y که کنارش تو هر خط هست رو تشخیص بدم یعنی بگیرمش و بذارم تو فرمول ؟ باید به صورت شرطی بنویسم؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    دوست عزیز بنده متوجه نشدم شما با خوندن و نوشتن فایل مورد دارید یا با فرمول تبدیل؟

  17. #17

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    ببخشید شرمنده.اون رو متوجه شدم.فرمولشم بلدم فقط میخوام بدونم مقدار x و y رو چطور بگیرم.خیلی خیلی شرمندم که زیادی مزاحم میشم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    با این کد

    string[] details = line.Split(' ');


    هر سطر رو به آیتمهاش بشکنید و تغییرات لازمه رو بدید

  19. #19

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    خیلی خیلی ممنون.واقعا کمک کردین.تشکر.موفق باشین.

  20. #20

    نقل قول: ورودی و خروجی گرفتن از فایل notepad

    [
    خیلی خیلی ممنون.واقعا کمک کردین.تشکر.موفق باشین.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •