نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار computer-mag
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شهر گنبدهای فیروزه ای
    پست
    163

    Exclamation لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام دوستان
    اگر دقت کرده باشید وقتی در سایتی مثل فیس بوک داریم عکسهای یک آلبوم تصویری رو مشاهده میکنیم به طور پیشفرض فقط تصاویری که در حال حاضر در محیط صفحه نمایش قایل رویت هستند لود شده و مابقی تصاویر وقتی که صفحه رو اسکرول می کنیم و در صفحه نمایش پیدا میشوند لود میشن م یخواستم ببینم چجوری باید همچین کاری رو انجام داد ممونم سرچ هم کردم چیز خاصی یافت نشد شایدم بد سرچ کردم من!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار computer-mag
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شهر گنبدهای فیروزه ای
    پست
    163

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    ممنونم جالب بود ولی من شیوه درستاتفادشو با اینکه مثالم زده نفهمیدم که دقیقا باید چجوری ازش استفاده کرد که اون حالتی که تو پست اولم گفتم ایجاد بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    کار خاصی نباید بکنی که فقط تو هد صفحه اینا رو بنویس
    کد HTML:
    <head>
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>
      <script src="http://www.appelsiini.net/projects/lazyload/jquery.lazyload.js" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>
      <script type="text/javascript" charset="utf-8">
          $(function() {          
              $("img").lazyload({
                 placeholder : "img/grey.gif",
                 effect      : "fadeIn"
              });
          });
      </script>
    </head>
    خیلی خوشگل با فید تصویر لود می شه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام
    خسته نباشید.
    من از این استفاده کردم فقط یه سوال داشتم. این تصاویر رو به ترتیب لود میکنه. مثلا فرض کنید 10 تا تصویر زیر هم باشه، به ترتیب وقتی اسکرول میشه از بالا به پایین لود میکنه تا اینجا مشکلی نیست.
    اما مشکل من اینه که تصاویرم به صورت ستونی در Div ها قرار گرفته اند، یعنی اولین ستون مثلا تصاویر گل هست که 10 تا عکس زیر هم قرار داره و وقتی اسکرول میشه به خوبی ستون اول لود میشه اما ستون دوم به دلیل اینکه کدهاش زیر کدهای ستون اول هست، به هیچ وجه لود نمیشه. آیا روشی هست که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟

    تشکر

  6. #6
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام
    پلاگین lazy به این صورت عمل می کنه هر عکسی که کلاس .lazy بدید هروقت سکرول به اون عکس با این کلاس رسید load و نمایش داده میشه..

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام
    کارش رو میدونم
    اینطوری بگم بهتره. اما مشکل من اینه که سه تا Div دارم به صورت عمودی. توی هر ستون 20 تا تصویر هست. خب حالا مسلما توی کدهاش که نگاه بکنیم بسته به برنامه نویسی کدهای ستون اول(و تصاویرش) اول و ستون دوم کدهاش بعد از ستون اول و همینطور ستون سوم کدهاش بعد از ستون دوم هست.
    مشکل من اینه که حالا وقتی lazy رو برای این استفاده میکنم تنها ستون اولی که کدهاش هم اول هست رو لود میکنه و دو ستون دیگه لود نمیشه.
    مشکل چیه؟

    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله masoudies : چهارشنبه 29 آبان 1392 در 05:12 صبح

  8. #8
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    کدت رو کامل بده با همه فایل هایی که به پروژت وصل هستن..

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    تشکر از شما

    اوکی شد.
    آخرین ویرایش به وسیله masoudies : چهارشنبه 29 آبان 1392 در 05:13 صبح

  10. #10
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    من به مثال شما نگاه کردم ..عکسها با scroll نمایش داده می شن در ست کار می کنه!

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    ببینید اگه دقت بکنید دو تا ستون هست. ستون اول با اسکرول لود میشه، اما حواستون باشه به ستون دوم که بعد از لود شدن ستون اول اود میشه؟
    یه بار اسکرول پایین کنید ببینید که اول ردیف اول لود نمیشه.

  12. #12
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام
    load نمی شه چون چیزی به اسم karimi.jpg داخل پوشه عکست نیست..
    درست کار میکنه و با SCROLL همه عکس ها load می شن عزیز..
    فایل زیر رو باز کن..
    lazy.zip

    موفق باشی

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    ببین حاجی مشکل من این نیست که!
    شما وقتی صفحه index.html رو باز میکنید بدون اینکه اسکرول بکنید باید تصاویری که اونجا هستند لود بشه. ستون اول لود میشه چرا ستون دوم لود نمیشه؟ مگر اینکه اسکرول پایین بکنید.
    اینجا زیاد مشخص نیست ولی وقتی 20 تا عکس تو یه ستون باشه اصلا لود نیمشه.
    یه بار دیگه ببینید.

  14. #14
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    من تست زدم مشکلی نداشت همش load شد..شاید browseret مشکل داره cookie رو خالی کن ..اگه نه پس یه فایلی بده که اون مشکل پیش بیاد..چون این مشکلی نداشت همه عکس ها load شد با اسکرول عکس های پایینم load شد..

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    lazy.rar

    اینو ببینید... توجه به لود ستون سمت چپ داشته باشید.

  16. #16
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    درسته..به صورا ردیفی عمل میکنه..میتونید کدهارو به این صورت تغییر بدید یعنی سطری..تست زدم درست کار میکنه..

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script src="js/jquery-latest.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="js/jquery.lazyload.js" type="text/javascript"></script>
    </head>

    <body>
    <div style="float:right; width:100%;">
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block; float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/akbari.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block; float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/arzi.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block; float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/bahmani.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block; float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/kafi.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block; float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/1.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block; float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/2.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block; float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/3.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block; float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/4.jpg" > </div>
    </div>
    <div style="float:right; width:100%;">
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block;float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/alimi.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block;float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/banifateme.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block;float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/haddadian.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block;float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/helali.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block;float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/5.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block;float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/6.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block;float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/7.jpg" > </div>
    <div style="margin:0 auto; width:400px; height:300px; display:block;float:right;"> <img class="lazy" src="img/grey.gif" data-original="img/pix/maddah/8.jpg" > </div>
    </div>
    <script type="text/javascript">
    $("img.lazy").lazyload({
    effect : "fadeIn"
    });

    </script>
    </body>
    </html>

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    نه من نمیخوام سطری باشه.
    کاری نمیشه کرد براش؟

  18. #18
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام
    متاسفانه من هر راهی رو امتحان کردم جواب نداد..!!
    نیست به صورت ردیفی از عکس بالا شروع میکنه..بخاطر اون نمی شه ولی سطری که میچینی درسته..!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام

    پارامتر failurelimit رو تنظیم کنید.


    موفق باشین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    51

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام
    تشکر از شما خیلی ممنون درست شد.
    کار failurelimit چیه؟ دقیقترش رو از کجا میتونم یاد بگیرم؟

    یه سوال دیگه. یکی از دوستان میگفتند که این کد تمام تصاویر رو ابتدا لود میکنه!!! واقعا اینطوریه؟ من توی سایت تست کردم فکر کنم اینطور نبود که تصاویر لود بشوند.
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله masoudies : پنج شنبه 10 آذر 1390 در 18:23 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه

    سلام، خواهش می کنم.

    کار چیه؟ دقیقترش رو از کجا میتونم یاد بگیرم؟
    http://www.appelsiini.net/projects/lazyload
    همونطور که در لینک بالا می بینید پاراگراف یکی مونده به آخر در مورد failurelimit توضیح داده.
    When images are not sequential
    وقتی عکس ها به ترتیب نیستند.حالت مورد نظر شما.

    یه سوال دیگه. یکی از دوستان میگفتند که این کد تمام تصاویر رو ابتدا لود میکنه!!! واقعا اینطوریه؟ من توی سایت تست کردم فکر کنم اینطور نبود که تصاویر لود بشوند.
    نه نگران نباشید.هم از ظاهر کار پیداست هم اینکه با Web Developer Tool مربوط به chrome تست کردم صحیح کار می کنه و با تاخیر بارگذاری انجام میشه.

    موفق باشین.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •