نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره باینری فایل بر روی سرور

  1. #1

    ذخیره باینری فایل بر روی سرور

    سلام دوستان
    من توسط کد زیر ز یک فرم Html یک عکس رو به صورت ارایه ای ار byte در اوردم. فقط وقتی می خوام روی سرور ذخیره کنم نمی زاره چونFileOutputStream فقط رو هارد ذخیره می کنه نه رو سرور. باید چه کار کنم که روی سرور ذخیره شه. اگر جایی اشتباه دارم ممنون میشم کمکم کنید. ممنون.

    <%@page contentType="text/html;charset=UTF-8" language="java" %>
    <%@page import="java.io.*"%>
    <%
    String contentType = request.getContentType();
    if ((contentType != null) && (contentType.indexOf("multipart/form-data") >= 0)){
    DataInputStream in = new DataInputStream(request.getInputStream());
    int formDataLength = request.getContentLength();
    byte dataBytes[] = new byte[formDataLength];
    int byteRead = 0;
    int totalBytesRead = 0;
    while (totalBytesRead < formDataLength) {
    byteRead = in.read(dataBytes, totalBytesRead, formDataLength);
    totalBytesRead += byteRead;
    }
    String file = new String(dataBytes);
    int lastIndex = contentType.lastIndexOf("=");
    String boundary = contentType.substring(lastIndex + 1,
    contentType.length());
    int pos;
    //extracting the index of file
    pos = file.indexOf("filename=\"");
    pos = file.indexOf("\n", pos) + 1;
    pos = file.indexOf("\n", pos) + 1;
    pos = file.indexOf("\n", pos) + 1;
    int boundaryLocation = file.indexOf(boundary, pos) - 4;
    int startPos = ((file.substring(0, pos)).getBytes()).length;
    int endPos = ((file.substring(0, boundaryLocation)).getBytes()).length;

    FileOutputStream fileOut = new FileOutputStream("http:////localhost:8080//MyProject//test.jpg");
    fileOut.write(dataBytes, startPos, (endPos - startPos));
    fileOut.flush();
    fileOut.close();
    %><Br><table border="2"><tr><td><b>You have successfully
    upload the file by the name of:</b>
    </td></tr></table> <%
    }

    %>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    27
    پست
    559

    نقل قول: ذخیره باینری فایل بر روی سرور

    یعنی چه که روی هارد ذخیره می شه نه روی سرور ؟
    خوب روی سرور هارد سرور باید ذخیره شه دیگه

    با این کد تابع می تونی هر فایلی رو روی هارد سرور ذخیره کنی

    کد HTML:
     public static void Upload_File(InputStream stream, String path) {
    
            try {
                int b = stream.read();
                String content = "";
                while (b > 0) {
                    content += (char) b;
                    b = stream.read();
                }
                FileWriter fw = new FileWriter(path);
    
                fw.write(content);
                fw.flush();
                fw.close();
            } catch (Exception ex) {
                Loging(ex.getMessage());
            }
        }
            public static void Upload_File(InputStream stream, String path, int lenght, String Type) {
    
            try {
    
                DataInputStream in = new DataInputStream(stream);
    
                byte dataBytes[] = new byte[lenght];
                int byteRead = 0, totalBytesRead = 0;
    
                while (totalBytesRead < lenght) {
                    byteRead = in.read(dataBytes, totalBytesRead, lenght);
                    totalBytesRead += byteRead;
                }
    
                FileOutputStream fileOut = new FileOutputStream(path);
                fileOut.write(dataBytes);
    
                fileOut.flush();
                fileOut.close();
    
            } catch (Exception ex) {
                Loging(ex.getMessage());
            }
        }

  3. #3

    نقل قول: ذخیره باینری فایل بر روی سرور

    یعنی باید ادرس روی سرور رو با HTTP بدم یا مثل هارد خودم بگم فلان جا ذخیره کن؟ اخه می خوام عکسام کنار فایلای سرور باشن تا با ادرس نسبی بهشون دسترسی داشته باشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    27
    پست
    559

    نقل قول: ذخیره باینری فایل بر روی سرور

    آره باید نسبی بدی چون هر جایی اجازه نداری فایلا تو بریزی باید حتما تو root پروژت باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    35
    پست
    605

    نقل قول: ذخیره باینری فایل بر روی سرور


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •