نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم

  1. #1

    دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم

    با عرض سلام خدمت دوستان.
    من می خوام وقتی فرم بالا امد کنترل کنم ببینم کابر کدام کلید را فشار داد ویا از کدام کلبد کنترلی استفاده کرده و من برحسب نیاز کار مناسبی انجام بدم.
    برای این کار رخداد خاصی وجود داره ؟
    چطوری می تمنم به کلیدهای کنترلی در فرم که توسط کاربر فشار داده شده دسترسی پیدا کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم

    در رویداد KeDown فرمتون میتونید از کدهای زیر استفاده کنید:
    برای کلیدی که زده شده :
    e.KeyCode

    برای کد اسکی کلید زده شده :
    e.KeyValue


    این هم یک نمونه از این رویداد :
    if (e.KeyCode == Keys.Delete)
    Delete();
    else if (e.KeyCode == Keys.Escape)
    this.Close();

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم


    private void frm_MainForm_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    switch (e.KeyData)
    {
    case Keys.Alt:
    ...
    break;
    ...
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم

    در حالت پیش فرض KeyPreview فرم برابر فالسه، تا اونو ترو نکنی فرم به اینگونه رویدادها جواب نمیده
    KeyPreview = true;

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم

    ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز.
    ولی منظور من دسترسی به کلیدهای ترکیبی مثل فشار دادن کلیدهای Ctrl+s و یا مثل این بود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط cccccccccc مشاهده تاپیک
    در حالت پیش فرض KeyPreview فرم برابر فالسه، تا اونو ترو نکنی فرم به اینگونه رویدادها جواب نمیده
    KeyPreview = true;
    منظورت رو متوجه نشدم!!
    یعنی اگه بخوایم از مثالایی که دوستامون بالا گفتن باید این کاری که شما گفتین رو انجام بدیم؟!؟!
    بعید میدونم ربطی داشته باشه ها!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم

    آره برای اینکه مت KeyDown فرم اجرا بشه باید حتما خاصیت KeyPreview از فرمت رو true کنی وگرنه متدش اجرا نمیشه.
    بعید میدونم ربطی داشته باشه ها!
    باورتون نمیشه برین تست کنین.

  8. #8

    نقل قول: دسترسی به کلیدهای ترکیبی در داخل فرم

    من هم به مشکل مشابه برخوردم و حل شد به لینک زیر یه نگاهی بنداز
    MSDN
    من به صورت زیر مشکل رو حل کردم
            private void frm_MainForm_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.Control)
    switch (e.KeyCode)
    {
    case Keys.X: ts_btn_Exit.PerformClick(); break;
    }//end switch
    }

    امیدوارم دیر نشده باشه!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •