نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ساخت فرم با کد نویسی

  1. #1

    ساخت فرم با کد نویسی

    سلام دوستان . من میخوام تو برنامم این قابلیت رو بذارم که کاربر بتونه خودش فرم درست کنه . و بعد از ایجاد شدن فرم با یه سری فرمول های خاص خودم یه تعداد لیبل و تکست باکس و دکمه به فرم اضافه بشه . باید چه کار کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ساخت فرم با کد نویسی

    با این کد می تونید فرم رو ایجاد و نمایش بدین :
    Form frm = new Form();
    frm.Text = "New Form";
    frm.ShowDialog();

  3. #3

    نقل قول: ساخت فرم با کد نویسی

    برای اضافه کردن کنترل ها هم برو تو فایل designer فرمت ، متوجه میشی چیکار کنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: ساخت فرم با کد نویسی

    همونطور كه دوستان گفتن.
    فقط يادت باشه در آخر بايد اينكار رو بكني : this.Controls.Add(ctr); تا بتونه شي اي كه ساختي رو به فرم اضافه كني.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: ساخت فرم با کد نویسی

    بیا داداش اینم واسه این که اشیاء اون فرم رو بسازی! :

    Form f = new Form();
    f.Text = "I'm Your Form!";
    f.Show();

    Button b = new Button();
    b.Text = "I'm Your Button!";
    b.Left = 100;
    b.Top = 100;
    b.Width= 150;
    f.Controls.Add(b);

    Label l = new Label();
    l.Text = "I'm Your label!";
    l.Left = 10;
    l.Top = 10;
    l.Width = 150;
    f.Controls.Add(l);

  6. #6

    نقل قول: ساخت فرم با کد نویسی

    دستتون درد نکنه مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: ساخت فرم با کد نویسی

    شما نیاز داید که یه تولباکس درست کنید که کنترلهای مورد نظرتون روش باشه و بعد یه کانتینر دارید که معمولا فرمه و این کنترلها رو درگ میکنید رو کانتینر ،

    روی کانتینر یه Property Grid دارید که باهاش میتونید عین خود VS تمام پراپرتیهای کنترلهای مورد نظر رو ست کنید بعدش Serialize و موقع ایجاد فرم Deserialize

    نمونشو تو قسمت
    نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    گذاشتم

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •