نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در دستور شرطی sql

  1. #1

    مشکل در دستور شرطی sql

    با سلام .
    من تازه شروع کردم به یاد گرفتن س شارپ و یه سوال برام پیش اومده من می خوام سطر جاری گردید ویو حذف بشه.و دستور sql ای که براش نوشت به این صورت هستش

    public void DeleteVisit(string row)
    {
    string sql = string.Format("Delete From Visits where ? ");

    }



    حالا می خوام سطر جاری حذف بشه در دستور where به جای علامت سوال چی بنویسم، باتوجه به اینکه سط جاری رو به دست آوردم و می خوام از طریق پارامتر به برنامه ارسال کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: مشکل در دستور شرطی sql

    با سلام

    شما می تونید با کد زیر اطلاعات اولین ستونتون رو بگیرید و اونو از پایگاه حذف کنید


    string sql = string.Format("Delete From Visits where feild name=' "+dataGridViewX1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString()+"'");


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله gilas1368 : جمعه 28 مرداد 1390 در 12:34 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alvandyhamed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تویسرکان
    پست
    101

    نقل قول: مشکل در دستور شرطی sql

    برای حذف از گرید ویو باید از خود جدول اصلی دادت رو پاک کنی بعد دیتا ست رو به روز رسانی کنی با این کار سطرت هم حذف میشه
    البته کد زیر برای زمانی که کوری هات رو توی دیتا آداپتور هات تعذیف کنی بعد بیایی
    در sql باید گزارش گیری زیر باشه
    DELETE FRO stuj
    WHERE (id_sar = @id_sar)


    خوب این یه کوری نمونه بود شما باید بعد where شزط انتخاب سطر توی جدول رو بذارید
    بعد از این کار باید این کوری رو فرا خونی کنید
    فرض که این کوری در


    stutabaleadapter.deletequery(txt_id.text);
    this.stutabaleadapter.fill(this.database1dataset.s tu);



    اگر دیتا گرید رو با این جدول کانفیگ کرده باشید دیگه حل میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •