نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    318

    Red face چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    سلام دوستان
    من وقتی برا combobox ، رویداد مربوط به Combobox_SelectedIndexChanaged رو فعال می کنم موقع لود صفحه هم اعمال میشه برا جلوگیری از این اتفاق باید چه کاری انجام بدم؟
    مسئله هم اینه که من یه گرید تو صفحه دارم که موقع لود صفحه می خوام همه اطلاعات لود شه و بعد با توجه به مقدار combobox رکوردهای مورد نظر رو نشون بده.
    پیشاپیش از توجه دوستان ممنون.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    دور خواهم شد از این خاک غریب
    سن
    35
    پست
    62

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    بهتره کد مربوط به Combobox_SelectedIndexChanaged را داخل یه try و catch بنویسین. اینجوری مشکل حل میشه.

  3. #3

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    شما میخواید رویداد Combobox_SelectedIndexChanaged وقتی که خودتون خواستین اجرا بشه؟
    یعنی توی برنامتون یه سری عملیات انجام میدین که ناخواسته این رویداد هم اجرا میشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    خوب ناخواسته Combobox_SelectedIndexChanaged اجرا بشه
    مگه چی میشه؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    318

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    نقل قول نوشته شده توسط cccccccccc مشاهده تاپیک
    شما میخواید رویداد Combobox_SelectedIndexChanaged وقتی که خودتون خواستین اجرا بشه؟
    یعنی توی برنامتون یه سری عملیات انجام میدین که ناخواسته این رویداد هم اجرا میشه؟
    بله . من می خوام هر وقت خودم combobox رو کلیک کردم رویداد مربوطه اجرا بشه.

  6. #6

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    سلام
    بذارید یک مثال بگم
    من توی یک فرم تعدادی textbox داشتم که توی رویداد textchange همه ی اونا عمل جستجو توی بانک انجام می شد، خب مشکلی نبود، اما بعضی جاها احتیاج بود که متن همه ی textbox ها خالی بشن، که با این کار رویداد textchange اونا هم فراخوانی میشد، اما احتیاجی به جستجو توی بانک نبود اگرم بود فقط یکبار نه به ازای تمام textbox ها، به جز این مورد موارد دیگه ای هم بودن
    خب این متغیرو تعریف کردم
     public enum acces2db { Yes, No }
    /// <summary>
    /// متغیری سراسری در کل برنامه برای دسترسی به بانک اطلاعاتی
    /// </summary>
    static public acces2db AlowAcces2db = acces2db.Yes;

    و قبل از خالی کردن متن اونو No میکردم، بعد از پایان کار اونو به Yes تغییر میدادم
    حالا برای مشکل این دوستمونم شاید بشه همچین کاری کرد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    خیلی راحت می تونی رویداد تغییر ایندکس رو از لیست رویداد Combobox حذف کنی بعد تموم شدن FormLoad یعنی آخرین دستور همین تابع دوباره تابع SelectedIndexChanaged رو به event مربوطش وصل کنی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    با عرض معذرت میشه این کاری که گفتی با کد توضیح بدی یعنی چطور رویداد تغییر ایندکس رو از لیست حذف میکنی و دوباره به event وصلش میکین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای Combobox_SelectedIndexChanaged در form_load

    ابتدای جایی که می خوای داده هارو لود کنی می نویسی
    CbxType.SelectedIndexChanged -= CbxTypeSelectedIndexChanged;


    بعد تموم شدن لود داده ها می نویسی
    CbxType.SelectedIndexChanged += CbxTypeSelectedIndexChanged;


    CbxTypeSelectedIndexChanged نام تابعی هست که برای رویداد مورد نظرت انتخاب کردی
    <<فقط اگه یکم بیشتر در مورد دات نت مطالعه کنید بهتر می تونید نتیجه بگیرید البته خیلی ببخشید>>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •