نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل نوع دیتا تایپ (تبدیل دیتا تایپ های سیستمی وی بی به دیتا تایپ های بانک اطلاعاتی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    Question تبدیل نوع دیتا تایپ (تبدیل دیتا تایپ های سیستمی وی بی به دیتا تایپ های بانک اطلاعاتی)

    سلام
    میخواستم دیتا تایپ های یک پارامتر از کامند رو به دیتا تایپ نوع اکسز یا اس کیو ال تبدیل کنم چطور میشه این کار رو کرد؟

    Dim Command1 As New OleDb.OleDbCommand
    Dim Command2 As New OleDb.OleDbCommand
    Dim con As New OleDb.OleDbConnection
    Dim dt As New DataTable
    Dim ds As New DataSet
    Dim Da As New OleDb.OleDbDataAdapter
    Dim conData As New OleDb.OleDbType
    Private Sub SQLParametrFinder(ByVal SQLText As String, ByVal DataComand As OleDb.OleDbCommand)
    Command2.CommandText = "SELECT top 1 * FROM D_Company"
    Command2.Connection = con
    Command1.Connection = con
    Command1.CommandText = TextBox1.Text
    Da.SelectCommand = Command2

    Da.Fill(ds, "DaftarMali")
    Dim I As Integer
    For I = 0 To ds.Tables(0).Columns.Count - 1
    ListBox1.Items.Add(ds.Tables(0).Columns(I).ColumnN ame)
    ListBox2.Items.Add(ds.Tables(0).Columns(I).DataTyp e.ToString)

    Command1.Parameters.Add(New OleDb.OleDbParameter("@" & ds.Tables(0).Columns(I).ColumnName, ds.Tables(0).Columns(I).DataType))
    ListBox3.Items.Add(Command1.Parameters.Item(I).DbT ype)
    Next
    Da.InsertCommand = Command1

    End Sub

    در کد بالا یک سری پارامتر اضافه میشه به کامند از انواع مختلف به عنوان مثال یک فیلد به اسم F1 از نوع رشته ای اضافه میشه به لیست باکس ولی وقتی مخوام یک نوع رشته ای اضافه بشه به پارامتر نمیشه این کار رو کرد به دلیل این که فیلد رشته ای اضافه شده از نوع System.String میشه ولی فیلد های بانک اطلاعاتی از نوع VarWChar میشناسه حالا چطور بدون استفاده از Select case این تبدیل انجام میشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: تبدیل نوع دیتا تایپ (تبدیل دیتا تایپ های سیستمی وی بی به دیتا تایپ های بانک اطلاعاتی)

    اینم جواب

    Public Shared Function TypeToDbType1(ByVal t As Type) As DbType
    Dim dbt As DbType
    Try
    dbt = CType(System.Enum.Parse(GetType(DbType), t.Name), DbType)
    Catch
    dbt = DbType.Object
    End Try
    Return dbt
    End Function

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •