نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: دریافت تاریخ و ساعت از یک سرور

  1. #1

    دریافت تاریخ و ساعت از یک سرور

    سلام می خوام تو برنامم :

    دریافت تاریخ وساعت از یک سرور رو داشته باشم که با تاریخ کامپیوتر کارنکنم ممنون از راهنماییتون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,809

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    نقل قول نوشته شده توسط bahar1370 مشاهده تاپیک
    سلام می خوام تو برنامم :

    دریافت تاریخ وساعت از یک سرور رو داشته باشم که با تاریخ کامپیوتر کارنکنم ممنون از راهنماییتون.
    http://markitup.com/WebServices/TimeZones.asmx
    با نام تایم زون : Iran Standard Time

    اگر هم منظورتون سرور SQL نصب شده تو کامپیوتر سرور هستش
    select getdate()


    در غیر اینصورت استفاده از سوکت پروگرمینگ

  3. #3

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    ببخشید نحوه استفادش چه طوری ؟؟؟؟؟

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,809

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    اولی وب سرویس هستش اگه تا حالا با وب سرویسا کار نکردید بگید یه برنامه براتون مینویسم که با استفاده از این وب سرویس تاریخ و ساعت رو بهتون بده

    دومی که دستور مستقیم SQL هستش نباید موردی باهاش باشه

    ولی سومی بحث سوکت پروگرمینگ : شما باید رو سرور یه برنامه سرویس دهنده TCP بنویسید و تو کلاینت هم از همون سرویس دهنده رو سوکت مورد نظر دیتا رو بگیرید

  5. #5

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    بی زحمت همون اولی .............ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,809

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    ok

    یکی دو دقیقه بهم وقت بدید چشم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,809

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    مراحلش رو توضیح میدم تا اگه خواستید خودتون هم بتونید به پروژتون این قابلیت رو بدید:

    یه پروژه عادی درست کنید

    تو قسمت References راست کلیک کنید بعد Add Service Reference

    بعد تو قسمت Url همون آدرس رو بدید

    بعد Go رو بزنید تا مراحل تکمیل بشه

    تو قسمت Web Reference Name یه نام بهش بدید (بنده زدم MyService)

    بعد دکمه Add Reference رو بزنید تا رفرنس ایجاد بشه

    کل افزودن یه وب سرویس به پروژه همین بود بعد باید از اون سرویس اضافه شده استفاده کنید

    عین یه کلاس عادی

    اگه کد بنده رو بررسی کنید میبینید که خیلی سادس

    فقط جهت استفاده طبیعتا باید کامپیوتر شما به اینترنت وصل باشه

    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Esmail Solhkhah : یک شنبه 30 مرداد 1390 در 19:09 عصر

  8. #8

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    تو .net 2010 MyService.TimeZones نداره.....................
    این ها رو داره

    ServiceReference1.TimeZoneInformation
    ServiceReference1.TimeZonesSoap
    ServiceReference1.TimeZonesSoapChannel
    ServiceReference1.TimeZonesSoapClient

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,809

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    دوست عزیز لطف کنید برنامتون رو بزارید ببینم مورد کجاس

  10. #10

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    http://up6.iranblog.com/uploads/13139296071.rar

    رو که کلید راست می کنم add web references نداره .........References

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,809

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    رو که کلید راست می کنم add web references نداره .........References

    Add Service Reference

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    برای دریافت تاریخ هجری شمسی چه طوری؟؟؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار programer-ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    یک جای خوب
    پست
    295

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    کسی نمی دونه

  14. #14

    نقل قول: دریافت تاریخ وساعت از یک سرور

    سلام
    متأسفانه هر کاری کردم نتونستم از این سرویس روی سیستمی که پراکسی داره استفاده کنم. دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطور باید تنظیماتی رو توی کد یا فایل کانفیگ ایجاد کنم تا با ست کردن آدرس پراکسی و یوزرنیم و پسوردش بتونیم از سرویس جواب بگیریم.
    ممنون و متشکر از همه دوستان

  15. #15

    نقل قول: دریافت تاریخ و ساعت از یک سرور

    ببخشید کسی نمی تونه راهنمایی در مورد سؤال من ارائه کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت تاریخ و ساعت محلی از اینترنت
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 آذر 1389, 13:57 عصر
  2. گفتگو: دریافت تاریخ و ساعت سرور
    نوشته شده توسط NewFoxStudent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 19:03 عصر
  3. دریافت تاریخ و ساعت
    نوشته شده توسط vb study در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 08:46 صبح
  4. تاریخ و ساعت سرور
    نوشته شده توسط بهمن بهار در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 03:39 صبح
  5. دریافت تاریخ و ساعت از سرور
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 17:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •