نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: از کار انداختن کلید Shift

  1. #1

    از کار انداختن کلید Shift

    سلام
    چگونه میتوانم کلید Shift را غیر فعال و از کار بیندازم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    تو محیط vb ؟؟
    تو keyup ,down تعریف کن که اگه کلید فشرده شد keycode =0 و shiftesh .

  3. #3

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    من خوب متوجه نشدم مثلا من یک Text روی Form دارم دقیقا چه کدی بنویسم و چه رویدادی را انتخاب کنم که دکمه Shift از کار بیفته کدش را اگر میشود دقیقا واسم بنویسید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    Private Sub Text1_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = 16 Then KeyCode = 0
    If Shift = 1 Then Shift = 0
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    با api بهتره چون کاملا دست user رو میشه بست .

  6. #6

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    سلام
    جناب setroyd من دقیقاً همین کدی را که نوشتیدبرای Text1 نوشتم اما دکمه Shift برای Text1 از کار نیفتاد

  7. #7

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    سلام علیکم
    قبلا" راجع به کامپوننت EventVB.dll توضیحاتی دادم، همچنین ضمیمه شد، اما اگر روش جناب setroyd عمل کرد بهتر است

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار quiet_programmer
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    38
    پست
    289

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    با سلام.

    روی فرم یه تکس باکس بزار و کد زیر رو تو قسمت کد پیست کن. البته فقط برای حروف a تا z و A تا Z درست کار میکنه و برای بقیه کلیدها من KeyAscii رو صفر کردم که اصلا عمل نکنه. جالبه! امتحانش کن.

    Dim ShKeyDowned As Boolean

    Private Sub Text1_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If Shift = 1 Then
    ShKeyDowned = True
    Else
    ShKeyDowned = False
    End If
    End Sub

    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If ShKeyDowned = True Then
    If (KeyAscii >= 65 And KeyAscii <= 90) Then
    KeyAscii = KeyAscii + 32
    ElseIf (KeyAscii >= 97 And KeyAscii <= 122) Then
    KeyAscii = KeyAscii - 32
    Else
    KeyAscii = 0
    End If
    End If
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    در واقع کار این کد از کار انداختن نیست کاراکتر هارو با شیفت محدود میکنه . ولی کد خوبیه برای اینکه در یک محدوده استفاده بشه . ولی اگه کلا بخوای شیفت رو از کار بندازی باید از api استفاده کنی .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار quiet_programmer
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    38
    پست
    289

    نقل قول: از کار انداختن کلید Shift

    با سلام.

    با api بهتره چون کاملا دست user رو میشه بست .
    ولی اگه کلا بخوای شیفت رو از کار بندازی باید از api استفاده کنی .
    هی میگه API، API!
    خوب بابا این دستور API رو بزار مارو هم خلاص کن دیگه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •