نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    سلام
    چطوری میتونم آدرس یک پوشه رو به برنامه بدم و هرچی عکس داخلش هست رو بصورت اتوماتیک نمایش بده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    دوست عزيز الگوريتم كار رو بهت ميگم كد نويسيش پاي خودت
    مي توني آدرس دقيق عكس هاي موجود تو پوشه مورد نظرت رو تويه يه ليست باكس قرار بدي و بعدشم با تايمر مثلا در هر ٥ ثانيه به ترتييب آدرس هاي موجود در ليستت عكس ها رو نمايش بدي
    به همين راحتي

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    خوب داداش من میخواستم که یک پوشه که آدرسش داخل خود برنامه هست استفاده کنم
    و مشخص نیست چندتا عکس و با چه مشخصاتی داخلش هست
    فقط ما آدرس پوشه رو داریم
    و برناه باید تعداد عکس ها رو بشماره واخل برنامه نمایش بده
    بصورت لیست همنمایش بده نه تک تک
    یعنی یک گالری تشکیل بده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    با استفاده از این کد میتونید تمام فایل های داخل یک پوشه رو بدست بیارید و آدرس همه ی آنها در یک آرایه قرار میگیره.
    string[] strPaths = System.IO.Directory.GetFiles("E:\\Test");

    حالا آدرس همه ی فایل ها رو دارین و هر کار که بخواین میتونید باهاشون بکنید.
    با این کد هم می تونید پوشه های داخل یک پوشه رو بدست بیارین :
    string[] strPaths = System.IO.Directory.GetDirectories("E:\\Test");

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    با استفاده از این کد میتونید تمام فایل های داخل یک پوشه رو بدست بیارید و آدرس همه ی آنها در یک آرایه قرار میگیره.
    string[] strPaths = System.IO.Directory.GetFiles("E:\\Test");

    حالا آدرس همه ی فایل ها رو دارین و هر کار که بخواین میتونید باهاشون بکنید.
    با این کد هم می تونید پوشه های داخل یک پوشه رو بدست بیارین :
    string[] strPaths = System.IO.Directory.GetDirectories("E:\\Test");

    موفق باشید
    اینجوری بهتره:
                //Picturs Format
    string []PicFormats={".png",".gif",".jpg",".bmp"};
    //**************************************************
    DirectoryInfo objDir = new DirectoryInfo(@"F:\Picture");
    FileInfo[] objFilesInfo = objDir.GetFiles();
    //Get Files in F:\Picture
    //Loop in the Files
    foreach (FileInfo objFileInfo in objFilesInfo)
    {
    foreach (string Format in PicFormats)
    {
    if (objFileInfo.Extension.ToLower() == Format)
    {
    //Yes its a Picture

    }
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    منم از این جنگولک بازیا خوشم میاد
    می رم یه گالری بسازم
    اگه موفق شدم
    اپش می کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    منم از این جنگولک بازیا خوشم میاد
    می رم یه گالری بسازم
    اگه موفق شدم
    اپش می کنم
    داداش ممنون از این همه تلاشت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    دوستان من یه گالری ساده اما جذاب ساختم:
    لطفا نظروتونو بدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    اگه بخواین جستجو بشکل Recursive (بازگشتی) صورت بگیره یعنی درواقع SubFolder های یک Folder هم جستجو بشه ، میتونید از کد
    زیر استفاده کنید :


    string[] data = System.IO.Directory.GetFiles("E:\\Pictures\\", "*.png", System.IO.SearchOption.AllDirectories);


    موفق باشید ./






  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رضا (ع)
    پست
    62

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    اگه دنباله عکس های یک فرمت خاص میگردی مثلا .jpg از کد دوستمون salar ashgi استفاده کن وگرنه میتونی از کد زیر استفاده کنی که با linq نوشتم.
              System.IO.FileInfo[] imageFilesAddr =
    (from System.IO.FileInfo i in new System.IO.DirectoryInfo(@"d:\test").GetFiles("*.*" , System.IO.SearchOption.AllDirectories)
    join string j in new string[] { ".jpg", ".png", ".gif", ".bmp" } on i.Extension.ToLower() equals j
    select i).ToArray();

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: چطوری تعدادی عکس را نمایش بدیم؟

    استادfarshid007
    آیکن ها رو کوچیک نمایش میده
    اگه امکانش هست ابزار دیگه ایمعرفی کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •