نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کلیدها در فلش؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SH_Zahra
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است.
    پست
    116

    کلیدها در فلش؟

    سلام

    با اجازه ی مدیر تالار

    می خواستم ببینم کسی اینجا هست در مورد عملیاتی کردن دکمه ها در محیط فلش ام ایکس 2004 چیزی بدونه و به من یه کمکی بکنه ؟

    اینو بگم که تعریف ها را بلدم همه فقط تعریف ها را بلدن اما کسی در مورد کد نویسی و اجرای کلید چیزی نمیگن

    حالا اگه یکی بلده یه توضیحی بده با یه مثال ساده تا حداقل معلوم بشه دستور اصلیش چیه؟؟

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    من میدونم.

    بعد از اینکه کلید رو ساختید اون رو به محیط اصلی drag کنید.

    روش کلیک کنید و f9 رو بزنید تا پنچره ی action باز بشه.از کدهای کناری onclick رو انتخاب کن و هر کدی که دوست داری توش بنویس مثلا:
    }
    play
    {

    یا

    }
    myclip.myclip1.stop
    {

  3. #3
    بر روی کلیدی که ساختی کلیک میکنی (اونو انتخاب میکنی) و اسکریپت دلخواهت رو مینویسی.
    مثلا اگه میخوای دستور stop رو هنگام کلید زدن بنویسی میتونی ازکدزیراستفاده کنی:
    on(release){
    stop();
    }

    و اگه میخوای هنگامیکه ماوس برروی کلید قرار میگیره movieclip رو فریم 2 قرار بگیره:

    on(rollOver){
    gotoAndStop(2);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •