نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ورود به صفحه بعد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    108

    ورود به صفحه بعد

    سلام خسته نباشید
    میشه لطف کنید بگید ایراد این کد من چیه
    میخوام بعد از اینکه کاربر نام و پسورد داد به صفحه مورد نظر ولی خطا میده
    من روی لوکال هاست دارم کار میکنم


    <?php
    $user=$_POST ['a'];
    $cod=$_POST ['b'];
    $noe= $_POST['danesh'];
    $conn = mysql_connect('localhost','root','');
    mysql_select_db('froosh',$conn);

    if ($noe=="stu") {
    $sql =" select user from vorod where user='$user' and cod='$cod' ";
    $result = mysql_query($sql,$conn);
    if (@mysql_result($result,0,0)) header('Location : namayesh.php');
    else
    header('Location : no.php');
    }else{
    $sql =" select user from moalem where user='$user' and cod='$cod' ";
    $result = mysql_query($sql,$conn);
    if (@mysql_result($result,0,0)) header('Location : lmoalem.php');
    else
    header('Location : no.php');
    }
    ?>




    ممنون میشم جواب بدید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ماهان مقدم
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    خونه
    پست
    134

    نقل قول: ورود به صفحه بعد

    اونجاهایی که متغیر هات رو توی رشته آوردی اینطوری بنویس مثلا:

    $sql =" select user from vorod where user='{$user}' and cod='{$cod}' ";


    و اینکه شما باید دستور header رو قبل از تمام دستورات دیگه اجراء کنی اول صفحه حتی قبل از کدهای HTML.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    108

    نقل قول: ورود به صفحه بعد

    خیلی ممنون که جواب دادید
    این کارو انجام دادم
    فقط از قسمت هدر ایراد میگیره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ماهان مقدم
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    خونه
    پست
    134

    نقل قول: ورود به صفحه بعد

    زمانی که شما هدر ارسال می کنی باید همیشه قبل تمام کد ها ارسال بشه این قانون کاره و شما باید دستورات هدرت رو همیشه اولا فایل بنویسی. اگه می خوای بری به صفحه ی دیگه از js یا ajax استفاده کن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •