نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تعریف متغیر public

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    Question تعریف متغیر public

    سلام. من متغیرهام رو از نوع public تعریف کردم اما وقتی توی فرم های دیگه ازشون استفاده می کنم به جای مقدارهای واقعی ، مقدار پیشفرض که موقع تعریف دادم رو دارن!
    این هم کد برنامم هست:

    public string seeMojoodiAccess = "false", reportAccess = "false", editUsersAccess = "false", BaseInfo = "false", code_person = null;

    dS_main.Tbl_login.Rows[tblloginBindingSource.Position]["seeMojoodiAccess"].ToString();
    reportAccess = dS_main.Tbl_login.Rows[tblloginBindingSource.Position]["reportAccess"].ToString();
    editUsersAccess = dS_main.Tbl_login.Rows[tblloginBindingSource.Position]["editUsersAccess"].ToString();
    BaseInfo = dS_main.Tbl_login.Rows[tblloginBindingSource.Position]["BaseInfo"].ToString();
    code_person = dS_main.Tbl_login.Rows[tblloginBindingSource.Position]["code_person"].ToString();
    Class1._login = true;

    MessageBox.Show(reportAccess + editUsersAccess);
    this.Close();
    }


  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    26

    نقل قول: تعریف متغیر public

    سلام
    اگر منظورتونو درست متوجه شده باشم شما باید به جای کلمه public از کلمه static استفاده کنید تا مقدار متغیرتون حفظ بشه
    در زبان vb.net از کلمه public برای این کار (تعریف متغیر عمومی)استفاده میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    نقل قول: تعریف متغیر public

    سلام

    یه نمونه کد برات گذاشتم...


    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    نقل قول: تعریف متغیر public

    نقل قول نوشته شده توسط sempay_ninjutsu مشاهده تاپیک
    سلام

    یه نمونه کد برات گذاشتم...


    موفق باشید
    ممنون از برنامه، مشکلم حل شد :) چرا با public تنها درست کار نمی کنه و باید static بنویسم ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    نقل قول: تعریف متغیر public

    نقل قول نوشته شده توسط shahrzad87 مشاهده تاپیک
    ممنون از برنامه، مشکلم حل شد :) چرا با public تنها درست کار نمی کنه و باید static بنویسم ؟
    چون متغییر پابلیک فقط در خود کلاس قابل دسترسی هست و اگر بخواهی در کلاس دیگه استفاده کنی باید یک آبجکت بسازی تا به اون دسترسی داشته باشی و همین آبجکت ساختن باعث میشه که مقدار پیش فرضی که در کلاس تعریف کردی مقدار بگیرد.ولی خاصیت استاتیک اینه که برای دسترسی به آن احتیاج به آبجکت ساختن نیست و با فراخوانی نام کلاس می توان به متغییر های پابلیک استاتیک دسترسی داشت.بنابراین همان مقدار قبلی داخلش هست.

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    نقل قول: تعریف متغیر public

    ممنون، من دارم یک برنامه انبارداری می نویسم که توی محاسبه موجودی کالا هم مشکل دارم اما کسی به تایپیکی که نوشتم جواب نداده! اسم تایپیک اینه:
    محاسبه موجودی کالا در برنامه انبارداری

    شما می تونین کمکم کنین؟ :|

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار roboticsexpert
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران-خاوران
    پست
    38

    Red face نقل قول: تعریف متغیر public

    سلام....
    توی چه قسمتیش؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    نقل قول: تعریف متغیر public

    نقل قول نوشته شده توسط roboticsexpert مشاهده تاپیک
    سلام....
    توی چه قسمتیش؟؟؟
    سلام
    این پست رو ببینید
    محاسبه موجودی کالا در برنامه انبارداری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •