نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: معنی این خط چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Javad.Kashi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    355

    معنی این خط چیه؟

    سلام
    به این کد نگاه کنید:

    namespace DAL
    {
    public class StoreDB
    {
    public DataTable GetProducts()
    {
    // Get the connection string from the .config file
    string ConnentionString = Properties.Settings.Default.Store;
    // Create the ADO.NET objects
    SqlConnection con = new SqlConnection(ConnentionString);
    }
    }
    }

    معنی این کد را نفهمیدم:
     string ConnentionString = Properties.Settings.Default.Store;

    لطفا توضیح دهید.
    یا علی

  2. #2

    نقل قول: معنی این خط چیه؟

    سلام.
    در Solution Explorer (داخل Visual Studio و هنگامیکه پروژه مورد نظرتون باز هستش)، شاخه Properties رو باز کنید.
    اونجا فایلی به اسم Settings.settings وجود داره، روی اون دوبار click کنید تا Resource Editor باز بشه.
    در جدول باز شده، نام Property مورد نظر، Data Type اون و مقداری رو که مایلید اون Property داشته باشه، set کنید.
    بطور مثال، نام رو Store، تایپ رو string و value اون رو mytest بذارید.

    حالا هر وقت در کدتون نیاز داشتید تا به این تنظیمات دسترسی داشته باشید، می تونید توسط

    Properties.Settings.Default.Store


    به mytest دسترسی پیدا کنید. در واقع در این جدول، می تونید تنظیمات برنامه رو نگهداری کنید.
    این تنظیمات در نهایت در app.config ذخیره میشه و به شکل فوق الذکر در دسترسه.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: معنی این خط چیه؟

    سلام
    ایا میشه هنگام اجرای برنامه این تنضیمات رو تغییر داد
    یعنی از تکست باکس بخونه و تو پروپرتیس یا app.config ذخیره کنه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: معنی این خط چیه؟

    ایا میشه هنگام اجرای برنامه این تنضیمات رو تغییر داد
    بله، مقادیر توی فایل های config رو می شه در حین اجرا تغییر داد و ذخیره کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: معنی این خط چیه؟

    جا داره بگم: اینجوری هم باید سیو بشه
    Properties.Settings.Default.Save();

  6. #6

    نقل قول: معنی این خط چیه؟

    اگه میشه به کد بالایی یه دو خطی اظافه کنید
    یعنی مثلا یه کانکشن استرینگ رو به پروپرتیس اظافه کنید (کد)
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •