نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: از کار انداختن دکمه X یا کلوز فورم

  1. #1

    از کار انداختن دکمه X یا کلوز فورم

    سلام دوستان
    من در فرمم برای اینکه اطلاعات وارد شده ذخیره نشن در توی دکمه انصراف از کنسل آپ دیت استفاده کردم
    ولی وقتی روی دکمه X کلیک میشه اطلاعات ذخیره میشن
    می خوام این دکمه از کار بیفته منظورم اینه که هیچ عملی انجام نده نه دیسی بل بشه
    اگه راهی هست که این مشکل برطرف بشه ممنون میشم بگید
    که دیگه دکمه X هم سرجاش باشه
    با شپاس

  2. #2
    سلام
    از این کد استفاده کن

    Private Declare Function GetSystemMenu Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal bRevert As Long) As Long
    Private Declare Function GetMenuItemCount Lib "user32" (ByVal hMenu As Long) As Long
    Private Declare Function RemoveMenu Lib "user32" (ByVal hMenu As Long, ByVal nPosition As Long, ByVal wFlags As Long) As Long
    Private Declare Function DrawMenuBar Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long

    Private Sub Form_Load()
    DisableX Me.hwnd
    End Sub

    '*----------------------------------------------------------*
    '* Disables the close button ('X') on form. *
    '*----------------------------------------------------------*
    Private Sub DisableX(tHwnd As Long)
    Dim hMenu As Long, nCount As Long
    Const MF_BYPOSITION = &H400&
    Const MF_DISABLED = &H2&

    'Get handle to system menu
    hMenu = GetSystemMenu(tHwnd, 0)

    'Get number of items in menu
    nCount = GetMenuItemCount(hMenu)

    'Remove last item from system menu (last item is 'Close')
    RemoveMenu hMenu, nCount - 1, MF_DISABLED Or MF_BYPOSITION

    'Get number of items in menu
    nCount = GetMenuItemCount(hMenu)

    RemoveMenu hMenu, nCount - 1, MF_DISABLED Or MF_BYPOSITION

    'Redraw menu
    DrawMenuBar tHwnd

    End Sub


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsan_ansaripoor
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    isfahan
    پست
    706
    دوست عزیز اگر از شی Data استفاده می کنی فقط کافیه کد زیر را داخل رویداد Validate شی Data وارد کنی تا CancelUpdate جواب بده

    Private Sub Data1_Validate(Action As Integer, Save As Integer)
    Save = False
    End Sub

  4. #4
    یه راه دیگه برای اینکه نذاری فرمت Unload بشه اینه که توی رویداد Unload فرمت مقدار Cancel رو بذاری یه مقدار غیر صفر، یعنی اینجوری:
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)

    Cancel = 1


    End Sub

  5. #5
    سلام دوستان
    راه حل آقا احسان و آقا bithiah جواب داد
    از همتون متشکرم
    آقای پالیز از شما هم متشکرم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام

    اگه نحوه کارکرد کدی که جناب PalizeSoftware قرار دادند رو میخواهید بدانید، مقاله های تاپیک زیر رو مطالعه فرمائید.
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=25723

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  7. #7
    خواهش می کنم ولی ببینم کی گفته من آقاام؟؟؟!

  8. #8
    سلام
    ببخشید خانم bithiah
    من نمی دونستم شما خانوم تشریف دارید
    اسمتون مشخص نمی کرد
    به هر حال متاسفم
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •