نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کد VBA ذخیره در اکسس

  1. #1

    کد VBA ذخیره در اکسس

    یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله dadsara : چهارشنبه 02 شهریور 1390 در 10:13 صبح

  2. #2

    نقل قول: یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست

    منظورت اینسرته؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست

    دوست عزیز اکسس AutoSave می باشد و بصورت معمول نیازی به کد نداره
    ولی شما می تونین از این کد استفاده کنین
    Dim db As Database
    Dim rst As Recordset

    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("TBL_Companies")
    rst.AddNew
    rst.Fields("Company").Value = Me.Company
    rst.Update

    rst.Close
    db.Close

    Set rst = Nothing
    Set db = Nothing

  4. #4

    نقل قول: یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست

    در ضمن شما می توانید از این تاپیک استفاده کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...د-نویسی

  5. #5

    نقل قول: یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست

    با سلام
    اول تشکر می کنم که جوابمو دادین من یه جدول و فرم توی اکسس ایجاد کردم که میخوام اطلاعات وارد شده توی فرم با زدن کلید ذخیره که توی فرم گذاشتم اطلاعات انتقال پیدا کنه توی جدول.قبلشم یه پیغام بذه "ایا می خواهید اطلاعات را ذخیره کنید" بله خیر
    حالا کد vb اکسس شو می خوام.

  6. #6

    نقل قول: یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست

    نمونشو گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست

    از این فایل استفاده کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست

    نمیشه کد نویسی همینو بذارین؟
    این فقط فرم رو باز می کنه من چه جوری تغییرش بدم.
    اگه میشه کدشو بذارید.

  9. #9

    نقل قول: یعنی کسی واقعا کد ذخیره کردن توی اکسسو بلد نیست

    این سوال شما خیلی حرفه‌ای است و باید از خود بیل گیتس پرسیده بشه
    ایمیلش رو پیدا کنید و جواب رو اینجا هم بذارید تا تمام برنامه نویسان ایران رو از حیرت در بیارید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: کد ذخیره کردن توی اکسس

    سلام
    کد ذخیره ( ایجاد ) اصلاح شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    خراسان رضوی، گناباد
    سن
    38
    پست
    194

    نقل قول: کد VBA ذخیره در اکسس

    بفرماييد اخوي انشاا... كارتان راه بيوفتد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: کد ذخیره کردن توی اکسس

    با سلام
    من میخواستم از طریق برنامه نویسی VBA از فایل اکسسم خروجی xml در محل دلخواه در سیستم خودم بگیرم
    شما بلدید کمک کنین؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •