نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معادل این کد تو سی شارپ چی میشه؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hadishb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    46

    معادل این کد تو سی شارپ چی میشه؟

    سلام

    این کد تو ویژوال بیسیک 6 نوشته شده...کارش اینه که وقتی روی دکمه کلیک کردی لیست تمامی وبلاگ هایی که توی هوم پیج سایت بلاگفا هست رو لیست میکنه توی لیست باکس...ببینید:

    Private Sub Command1_Click()

    Dim i As Integer

    List1.Clear

    WebBrowser1.Navigate"http://www.blogfa.com/"

    Do Until WebBrowser1.ReadyState = READYSTATE_COMPLETE

    DoEvents

    Loop

    For i = 0 To WebBrowser1.Document.links.length – 1

    str = WebBrowser1.Document.links.Item(i)

    If Left$(LCase(str), 4) = "http" And InStr(1, LCase(str), ".blogfa.com") > 0 Then

    If Not InStr(1, LCase(str),"news.blogfa.com") > 0 Then

    If Not InStr(1, LCase(str),"www.blogfa.com") > 0 Then

    List1.AddItem (WebBrowser1.Document.links.Item(i))

    End If

    End If

    End If

    Next i

    End Sub





    حالا معادل این کد تو سی شارپ چی میشه؟

  2. #2

    نقل قول: معادل این کد تو سی شارپ چی میشه؟

    کدتو توی این سایت تبدیل کن
    Convert

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hadishb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    46

    نقل قول: معادل این کد تو سی شارپ چی میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Legend M.A.R مشاهده تاپیک
    کدتو توی این سایت تبدیل کن
    Convert
    سلام؛مرسی از راهنمایت؛ولی این کد تو ویژوال بیسیک دات نت نیست؛من خودم تا حدودی می تونم معادلش رو بنویسم؛ولی اون قسمت وسطش رو نمیدونم چیکار میکنه و دستور معادلش تو سی شارپ چی میشه؛ممنون میشم از اساتید اگه میدونن راهنمایی کنن

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hadishb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    46

    نقل قول: معادل این کد تو سی شارپ چی میشه؟

    دوستان یعنی کسی بلد نیست؟!!!!!!!!!!!! یعنی هیچ روشی نیست که بشه تو سی شارپ این کار رو کرد؟!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •