نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    من می خوام یه شرط برای رشتهایی بگدارم که با # شروع بشه و به : ختم بشه ولی با این زبان آشنایی ندارم میشه کمکم کنید؟ با آرایه می تونم این کارو کنم؟

  2. #2

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    سوالت خیلی واضح نیست؛ اگر میشه بیشتر توضیح بده.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Behzad_MCP
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    124

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    مانی جان فکر کنم منظورش اینه :

            Dim str As String = "#123:"
    If str.StartsWith("#") Then
    MessageBox.Show("#")
    End If
    If str.EndsWith(":") Then
    MessageBox.Show(":")
    End If

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    من یه رشته مثلا 8 بیتی رو از پورت سریال دریافت می کنم و می خوام این رشته ها از هم جدا شن ولی نمی خوام روی هر رشته ای عملیات جدا سازی انجام شه این عملیات فقط روی رشته هایی انجام بشه که با # شروع و به : ختم میشن. باید چطور این شرطو بدارم مرسی از کمکتون

  5. #5

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    راستش من که منظور این دوستمون را نفهمیدم، امیدواردم پاسخ شما کمکش کنه، اگر هم منظورش این نبوده که بفرماییند تا کمکشون کنیم.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    در واقع من این کارو توی بسکام دارم انجام میدم .

  7. #7

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    همون چیزی که دوستمون گفت کار شما را انجام میده ، البته با 1 تغییرکوچیک :

    If str.StartsWith("#") And str.EndsWith(":")  Then
    End If
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  8. #8

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    نقل قول نوشته شده توسط leila.66 مشاهده تاپیک
    در واقع من این کارو توی بسکام دارم انجام میدم .
    زبان بیسکام با بیسک فرق داره، شما این توابع را اونجا نداری. باید از این روش استفاده کنی :
    Dim Str as String
    IF Left(str,1)="#" And Right(str,1)=":" Then
    End If
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    من یک رشته رو از نرم افزار متلب به میکرو میفرستم که این رشته شامل سرعت ، زاویه و جهت هست که برای هر کدوم چند بیت اختصاص داده شده و با # شروع و به : ختم میشن حالا تویبسکام باید این رشته ها از هم جدا بشن اما فقط رشته هایی که شامل این شرط باشن .بازم ممنون

  10. #10

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    شما یک الگوریتم چند خطی کامل میخواید که باید خودتون بنویسید:
    برای پیدا کردن یک کاراکتر در رشته میتونید از تابع Instr استفاده کنید.
    برای جدا کرد قسمتی از رشته هم میتونید از تابع Mid استفاده کنید.
    حلقه مورد استفاده هم که میتونه حلقه While باشه.
    اطلاعات بیشتر = تحقیق

  11. #11

    نقل قول: آرایه ها در بیسیک چطور تعریف می شوند؟

    شما یک الگوریتم چند خطی کامل میخواید که باید خودتون بنویسید:
    برای پیدا کردن یک کاراکتر در رشته میتونید از تابع Instr استفاده کنید.
    برای جدا کرد قسمتی از رشته هم میتونید از تابع Mid استفاده کنید.
    حلقه مورد استفاده هم که میتونه حلقه While باشه.
    اطلاعات بیشتر = تحقیق

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •