نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال آرایه به وب متد

  1. #1

    ارسال آرایه به وب متد

    سلام
    میشه یه نمونه کد از ارسال یه آرایه توسط ajax به یه WebMethod بذارید؟
    من توی سایت سرچ کردم اما هیچ کدوم کمکم نکرد
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: ارسال آرایه به وب متد

    var param = "{'name':['jack', 'jill']}";
    var option = {
    error: function(request, status, error) {
    alert(error);
    },
    cache: false,
    success: function(data, status) {
    alert(data.d);
    },
    type: "POST",
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    data: param,
    dataType: "json",
    url: "../Server/ArrayParam.aspx/GetPrompt"
    };

    $.ajax(option);

    [WebMethod]
    public static string GetPrompt(string[] name)
    {

    return "Hello " + name[0] + " and " + name[1];
    }

  3. #3

    نقل قول: ارسال آرایه به وب متد

    ممنونم...
    ولی من میخوام یه فایلی که توسط FileUpload از کاربر گرفتم رو به وب سرویس بفرستم! نمیدونم اینکار رو چه جوری انجام بدم! توی وب سرویس توسط یک Byte[] میگیرمش ولی توی jquery اصلا نمیدونم باید این فایل رو چه جوری به آرایه تبدیلش کنم! اصلا میشه به فایل FileUpload دسترسی داشت؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: ارسال آرایه به وب متد

    اگر منظور شما FileUpload ASP.NET هست این کنترل برای کار کردن نیاز به Full postback دارد.
    FileUpload AJAX Control Toolkit را بررسی کنید یا دیگر جایگزین ها.

  5. #5

    نقل قول: ارسال آرایه به وب متد

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    اگر منظور شما FileUpload ASP.NET هست این کنترل برای کار کردن نیاز به Full postback دارد.
    FileUpload AJAX Control Toolkit را بررسی کنید یا دیگر جایگزین ها.
    چه جوری میشه خودم اینکار رو بکنم؟ مثلا مثل Gmail که کاربر روی یه لینک کلیک کرد file dialog باز شه و فایل رو ازش بگیرم! منظورم با جی کوئریه!
    خیلی ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •