نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: error : jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 1146 در جوملا

  1. #1

    error : jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 1146 در جوملا

    اول سلام و خسته نباشید

    من سایتمو با جوملا نصب کردم اما تا میخام وارد سایت بشم این اررورو میده:

    jtablesession::Store Failed
    DB function failed with error number 1146
    Table 'isfahanm_esfahanmuseum.jos_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO jos_session ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '1ec69cdf1cdba88554c7ebbe3a6c5631','1314184352','' ,'0','1','0' )

    میدونین مشکل از کجاس؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: error : jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 1146

    میگه این جدولjos_session وجود نداره .................... ؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: error : jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 1146

    این مشکل در مقاله http://docs.joomlafarsi.com/index.ph...or_number_1062 کاملا بررسی شده است .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: fill datagrid with error
    نوشته شده توسط niloofar norouzi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 تیر 1392, 00:24 صبح
  2. سوال: error: ISO C++‎ forbids declaration of ‘QQueue’ with no type
    نوشته شده توسط woeful در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 11:53 صبح
  3. سوال: فرق stored procedure و function چیست؟
    نوشته شده توسط taraneh61 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 آبان 1387, 08:19 صبح
  4. Stored Procedures and Functions در Mysql چیه ؟
    نوشته شده توسط mdssoft در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 مهر 1386, 16:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •