نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از فرمت تاریخ سیستم در گزارشگیری با سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    استفاده از فرمت تاریخ سیستم در گزارشگیری با سی شارپ

    سلام دوستان.

    یه سوال دارم در مورد گزارشگیری در سی شارپ با استفاده از Microsoft Report ...
    من در صفحه گزارشم یه فیلد دارم که از دیتابیس میاد و نوع داده ی اون هم date هست.
    حالا من میخوام این ستون که از دیتابیس خونده میشه با فرمتی که تاریخ سیستم داره چاپ بشه.
    به این صورت که :
    فرض کنید مقدار ستون دیتابیس برابر 08/24/2011
    و فرمت تاریخ سیستم برابر M/d/yyyy

    حالا میخوام توی گزارشم تاریخ به صورت 8/24/2011 نوشته بشه.
    یا مثلا اگه فرمت تاریخ سیستم برابر MM/dd/yy باشه
    تاریخ در گزارش به صورت 8/24/11 نوشته بشه.

    کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    کلی هم جستجو کردم ولی فایده نداشت همه از یه فرمت ثابت به صورت زیر استفاده میکنن ولی من میخوام بر اساس فرمت سیستم تغییر کنه.
    =Format(Fields!ADate.Value,"yyyy/MM/dd")
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: استفاده از فرمت تاریخ سیستم در گزارشگیری با سی شارپ

    بالاخره بعد کلی جستجو توی سایت های مختلف جواب رو پیدا کردم و تونستم مشکلم رو برطرف کنم.
    برای این کار باید کد رو به صورت زیر بنویسم :
    Format(Fields!ADate.Value,"Short Date");


    با این کار تاریخ سیستم به هر فرمتی که باشه فیلد تاریخ در گزارش هم به همون فرمت میشه.
    با تشکر از دوستان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •