نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید)

    با سلام
    دوستان من میخواستم که در تکس باکس هام تو صفحه وب فقط فارسی تایپ بشه.در همین راستا دراین سایت به کد زیر برخورد کردم:

    Dim myCulture As New Globalization.CultureInfo("fa-IR")
    Dim mylanguage As InputLanguage
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = mylanguage.FromCulture(myculture)

    اما ظاهرا کلاس InputLanguageمربوط به فرمهای ویندوز هست.میخواستم بدونم در asp.netمیتونم از این کلاس استفاده کنم.اگر میتونم چطور؟اگر کسی تجربه ای دراین زمینه داره لطفا کمک کنه.(البته نه به روش asp/اگر تو asp.netاین کار رو کردید)
    بازم از توجهتون ممنونم!

  2. #2
    باید از کد های جوا استفاده کنی اگه سایت زیر رو ببینی متوجه میشی

    http://forum.persiantools.com/t12492.html

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    با تشکر از توجه دوستمون
    راه حلی که من استفاده کردمو اینجا میذارم تا دوستان هم استفاده کنند.اولا در صفحه HTMLکد زیر رو وارد کنید:

    <script language="javascript">
    var farsi = true ;
    var s = new Array(32,33,34,35,36,37,1548,1711,41,40,215,43,
    1608,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,
    57,58,1603,44,61,46,1567,64,1616,1584,125,
    1609,1615,1609,1604,1570,247,1600,1548,47,
    8217,1583,215,1563,1614,1569,1613,1601,
    8216,123,1611,1618,1573,126,1580,1688,
    1670,94,95,1662,1588,1584,1586,1610,1579,
    1576,1604,1575,1607,1578,1606,1605,1574,
    1583,1582,1581,1590,1602,1587,1601,1593,
    1585,1589,1591,1594,1592,60,124,62,1617);

    //==============================================
    function change(){
    var KeyID =event.keyCode;
    //alert(KeyID);
    if ( KeyID>32 && KeyID<128) event.keyCode = s[KeyID-32] ;

    }
    </script>


    خوب حالا در قسمت کد نویسی صفحه ASP.NETدر رویداد Page_Loadکد زیر را برای هر تکس باکسی که میخواهید فارسی بشه اضافه کنید:

    TextBox1.Attributes.Add("OnKeyPress","javascript:c hange();");

    به همین راحتی!!!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار nemidonam
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید)

    از اين كدصفحه استفاده كن هم تو IE و هم تو Fire Fox كار مي كنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید)

    مشكل اين دوستمون كه حل شد
    حالا چطوري ميشه كه فقط انگليسي تايپ كرد؟

تاپیک های مشابه

  1. Textboxو تاریخ
    نوشته شده توسط samaneh313 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 07:54 صبح
  2. تنظیم کردن حرکت با TAB در TEXTBOXها
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 22:04 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 18:33 عصر
  4. textboxفارسی
    نوشته شده توسط kablayi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 01:27 صبح
  5. کنترل textboxهای دریافت تاریخ
    نوشته شده توسط arya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •